29/11/2023 22:17
Najnovije vesti
IMG-7146

ABBA REAL TRIBUTE BEND 25. DECEMBRA U MTS DVORANI

KARTE U PRODAJI

Pročitajte još

Nakon više od 15 godina rada i brojnih koncerata širom sveta, ABBA Real Tribute bend, odsviraće i svoj prvi veliki koncert u mts Dvorani 25. decembra. Ovo će biti njihov prvi nastup u mts Dvorani, a bend se može pohvaliti širokim opusom live izvođenja, kako u Beogradu, tako i u drugim velikim gradovima i halama regiona i Evrope.

Podsetimo, zimski koncert u prestonici se održava nakon velikog koncerta sa simfonijskim orkestrom na Tašmajdanu, nakon pet rasprodatih koncerata u Ljubljani, tri u Zagrebu, dva u Milanu, dva u Torinu, dva u Trstu.

Beograđani će imati prilike da uživaju u muzici kultnog švedskog benda i podsete se legendarnih hitova kao što su: Mamma Mia, Dancing Queen, Waterloo, Money Money, Gimme Gimme, Super Trouper i drugih velikih hitovia u izvođenju ABBA Real Tribute benda.

KARTE SU U PRODAJI NA MTSDVORANA.RS 

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top