29/11/2023 22:27
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/didijofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/didijofficial

OSTVARILA SVOJ SAN! Pevačica na crvenom tepihu rame uz rame sa Megan Foks, priznala šta je NAJČEŠĆE PITAJU svetske zvezde

Pevačica Dijana Janković, poznatija kao Didi Džej, otkrila je nepoznate detalje vezane za svoju karijeru u Americi.

Pročitajte još

Dijana je gostujući na jednoj domaćoj televiziji otkrila da je dobila poziv da se pojavi na crvenom tepihu “Gremi” nagrada i da joj je to oduvek bio san.

– To je bilo fantastično kada sam dobila poziv, veliko uzbuđenje za mene jer mi je to oduvek bio san. Nisam bila spremna za taj korak, kada je stigla pozivnica odmah sam krenula da nađem haljinu. Nisam želela da imam stilistu, ja sam osmislila ceo moj stajling i to je bila velika odgovornost da pariram svetskim zvezdama. Svi su pohvalili moj stajling, niko nije verovao da sam sama to uradila – kaže Dijana.

Pevačica je pred kamerama otkrila kako se ponašaju svetske zvezde, kao i koja joj pitanja postavljaju kada je upoznaju.

– Zvezde su se uglavnom žalile da ih bole noge od stajanja, jer to je jedan veliki hodnik na kraju kog stoje paparaci, mediji i ostali i onda svi moraju da čekaju u redu da prođu kroz taj deo. Upoznala sam Megan Foks, Dvejn Džonsona, Floridu, Farel Vilijamsa. Jako su jednostavni, nasmejani i druželjubivi. Svi me pitaju odakle sam, traže mi Instagram i da čuju moje pesme – otkrila je Didi Džej.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top