29/11/2023 22:33
Najnovije vesti
IMG-4541

FAMILY FUN FESTIVAL: U Herceg Novom razvedrilo se nebo zbog SVEČANOG ZATVARANJA PORODIČNOG FESTIVALA

U 21 čas zatvaranje prvog i najvećeg porodičnog festivala u Herceg Novom

Pročitajte još

Večeras na Škveru ceremonja svečanog zatvaranja Family Fun Fest-a

Ceremonija svečanog zatvaranja Family Fun Fest-a koji u Herceg Novom traje  od 7. jula, biće upriličena večeras od  21h na Škveru.
Vidimo se

 

U organizaciji TO Herceg Novi iza nas su nezaboravne festivalske večeri najvećeg porodičnog festivala u regionu koji je pružio brojne kulturne sadržaje za cijelu porodicu. Koncerti, filmske projekcije na otvorenom, promocije knjiga, pozorišne predstave, Family party, maskenbal za djecu, nastup DJ-a, animatora i vitezova, uz druge prateće sadržajie, našli su se na programu prvog izdanja festivala. Velika posjećenost i interesovanje publike tokom trideset večeri pokazali su koliko je festivalska ponuda bila interesantna i prilagođena svim generacijama.

Program svečanog zatvaranja obilježiće nastupi  Dječijeg hora Cvrkutići, polaznika Škole glume Maska, KSC Diana, kao i koncert Mjesne muzike Đenović. Iste večeri biće proglašen dobitnik vrijedne nagrade Family Fun Festa, a u pitanju je besplatan odmor u Hotelu Lighthouse tokom ljetnje sezone 2024.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top