29/11/2023 23:59
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bulatmarko
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bulatmarko

“TELO JE NE SLUŠA, BORI SE SAMA SA SOBOM” Žena Marka Bulata i dalje leži u bolnici, pevač otkrio detalje: Čekam je…

Marija Bulat, supruga Marka Bulata, bori se sa teškom bolešću, a pevač je sve vreme uz nju i nada se da će ona biti bolje.

Pročitajte još

Marija Bulat, supruga Marka Bulata, bori se sa teškom bolešću, a pevač je sve vreme uz nju i nada se da će ona biti bolje.

– Čekam je da se vrati. Ona je dobro, njeno telo je ne sluša kako treba, bori se sa samom sobom, a mi smo tu da joj pomognemo, kako bi se osećala lakše i bolje, da ne misli da je teret svima – istakao je Bulat, a onda otkrio kakve probleme ona ima.

– Kičma nije rešiv problem, pogotovo kada dolazi starost i godine. Samo deset posto ljudi boluje od jednog i drugog u isto vreme. Pre osam godina, kada smo se upoznali, primala je to gvožđe, išla je po dnevim bolnicama. Samim tim joj ceo sistem nije funkcionisao kako treba. Srce joj je lupao, puls 120 u mirovanju. Takođe, od porođaja joj se nisu vratili trbušnjaci. Ima troje dece koje je rodila.

Podsetimo, Marija Bulat je zbog problema sa kičmom nedavno završila u invalidskim kolicima, a nedavno je progovorila o svemu.

– Ja se ne opterećujem tim dijagnozama, šta god da mi kažu, ja bih prihvatila kao prehladu. Slušam savete lekara, ali najviše sebe slušam, jer mislim da mnogo toga ide iz glave. Ovo su neke tehničke stvari koje ne mogu biti iz glave. Imam skolizio i kifozu kičme, na desetine diskushernija, imam neke frakture u glavi i tešku anemiju koja narušava kvalitet života. Trudimo se da mi kvalitet života bude bolji, ali da će nešto suštinski biti bolje, neće – rekla je Marija Bulat.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top