05/12/2023 06:00
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTV KISS
YOUTUBE/PRINTSCREEN/RTV KISS

OVA 2 HITA BI BEKIĆU PROMENILA KARIJERU! Odbio ih iz samo iz jednog razloga! Pevač otkrio DA LI SE KAJE

Beki Bekić, popularni pevač narodne muzike, gostovao je  u emisiji  gde je otkrio da mu je davno bila ponuđena pesma "Mali mrav" koja je kasnije postala veliki hit Tomislava Čolovića.

Pročitajte još

 

Međutim, Bekić je kako je naveo, odbio tu pesmu jer se u tom momentu nije pronašao u njoj. Isto tako, odbio je i pesmu “Svađalice moja mala”. Pevač ne žali zbog svoje odluke da odbije ove pesme, jer smatra da da je krenuo tim putem, to ne bi bio on.

Mali mrav

Tomislav Čolović, autor hita “Mali mrav”, preminuo je 2008. godine u kafani. Iako su neki proglasili tu pesmu “literarnom pornografijom”, ona se i danas redovno peva na svim slavljima i veseljima, nakon 39 godina od kada je objavljena.

Čolović je bio poznat po šaljivim pesmama, a njegovi albumi su sadržali numere poput “Majka Muju šišala na struju”, “Profesore, danas me ne pitaj” i “Deda babu gleda, a baba se ne da”. Njegov poslednji hit bio je “Niko ili neko”.

Beki Bekić, s druge strane, prvu ploču snimio je 1981. godine, ali njegovo ime i muzika su i danas aktuelni. Bekić kaže da su njegove pesme sporo osvajale publiku, ali da su dugo trajale. On je takođe poznat po brojnim dobrotvornim koncertima i saradnji sa najvećim zvezdama narodne muzike.

Iako je odbio hit pesmu “Mali mrav”, Bekić ostaje popularan među ljubiteljima narodne muzike, a njegova muzika i dalje je prisutna i slušana.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top