05/12/2023 06:56
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

ČARLS NIJE MOGAO DA SAKRIJE TUGU ZBOG HARIJA: Obratio se unuku Arčiju, a njegove reči mnoge su POTRESLE

Princ Hari se odmah nakon ceremonije krunisanja svog oca Čarlsa III i kraljice Kamile vratio u Kaliforniju, a ovakav sled događaja i nije iznenađenje, jer se nedeljama unazad i najavljivao.

Pročitajte još

 

Iako je Hari bio pozvan i na ručak koji je nakon ceremonije organizovan u Bakingemskoj palati, tamo se nije pojavio. Taj poziv tumači se i kao sastanak pomirenja, koji je on odbio. Izvor blizak dvoru rekao je da je većina članova porodice odahnula kada su čuli da im se Hari neće pridružiti, ali da je Čarls bio “istinski razočaran zbog toga”. Nije mogao da sakrije koliko ga je to i rastužilo, piše “Daily Mail”:

Vilijam je pre nego što je ručak počeo, čestitao ocu koji je podigao čašu i nazdravio unucima, princezi Šarlot i prinčevima Džordžu i Luju. A zatim i nazdravio i “onima koji nisu bili prisutni”, pa čestitao svom dragom unuku Arčiju Harisonu rođendan, uz reči “ma gde god bio”.

“Bio je to divan momenat”, dodao je izvor.

Da li je pod onima koji nisu bili prisutni podrazumevao i Megan Markl ili samo Harija? Ne treba zaboraviti ni ćerku poznatog para, Lilibet Dajanu, Čarlsovu unuku.

Na dan Čarlsovog krunisanja njegov unuk, sin princa Harija i Megan Markl, Arči Harison, napunio je četiri godine. Iako se navodi da je vojvotkinja zbog toga propustila krunisanje, kao i da je to bio razlog žurbe Harija, mnogi smatraju da su glavni uzroci porodični sukobi.

Hari je na krunisanju sedeo u trećem redu, dok su se u prvom redu nalazili Vilijam i Kejt Midlton sa Šarlot i Lujem koji nije bio sve vreme na ceremoniji shodno svom uzrastu. Džordž je nosio svečanu uniformu i imao poseban zadatak na krunisanju.

Vilijam i Hari se nisu pozdravili. Mlađi princ nije bio u uniformi s obzirom na to da od 2020. nije zaposleni član dvor, nosio je četiri medalje među kojima je i ona koja mu je uručena prošle godine povodom Platinastog jubileja krljice Elizabete II, uprkos njegovoj poziciji u porodici.

Stručnjak za neverbalnu komunikaciju rekao je da je Hari bio tužan dok je posmatrao kako Čarls prolazi pored njega u Vestminsterskoj opatiji. Na ceremoniji nije došlo do bližeg susreta oca i sina.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top