05/12/2023 05:45
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Variety
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Variety

(FOTO) DA LI JE MISTERIOZNI KUL TIP PRERUŠENA MEGAN MARKL: Društvene mreže PREPLAVLJENE ovim snimkom, a sada se sve RAZOTKRILO

Sedokosi muškarac sa dugačkim brkovima, koji je na krunisanju kralja Čarlsa sedeo pored Endrua Lojda Vebera, privukao je pažnju svojom frizurom i zatamnjenim naočarima tokom ceremonije, a mnogi su pomislili kako je reč o prerušenoj Megan Markl.

Pročitajte još

 

Ekipa na Tviteru počela je da se pita ko je taj misteriozni kul tip, a jedan se našalio: “Megan, nisi nas prevarila.”

Iako se otkrilo da je reč o ser Karlu Dženkinsu, poznati velški kompozitor, koji je komponovao delo za Čarlsovo krunisanje pod nazivom Tros y Garreg, odnosno u prevodu Prelaziti kamen, morao je i sam pojasniti da nije prerušena vojvotkinja od Saseksa.

“Razumem da postoji veliko zanimanje za mene otkako sam se pojavio na krunisanju. Bio sam prilično iznenađen što su neki ljudi mislili da sam prerušena Megan Markl”, rekao je Dženkins u snimku na TikToku pre nego što je otkrio da ga je drugi gledalac optužio da je došao na krunisanje kako bi “ukrao krunske dragulje”.

No je li njegova lična potvrda da nije prerušena Megan Markl dovoljna ljudima da prestanu sumnjati? Naravno da nije, pa su tako mnogi svoje sumnje iskazali u komentarima ispod snimka. “Znate ko bi rekao da nije prerušena Megan Markl na krunisanju? Prerušena Meghan Markl na krunisanju, eto ko. Nećeš nas prevariti tim očitim blefom, Megan”, “To je upravo ono što bi rekla prerušena Megan Markl na krunisanju”, bili su neki od komentara.

 

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top