29/11/2023 23:11
Najnovije vesti
FREEPIK/FREEPIK
FREEPIK/FREEPIK

PRVI FESTIVAL KREATIVNIH MAMA U SRBIJI: Povedite decu, program će biti RAZNOLIK

Koliko su mame iz Srbije kreativne, pokazuje to da će se drugog aprila okupiti čak 25 dama koje će imati priliku da prikažu svoje ručne radove na kojima vredno i svakodnevno rade. U pitanju je Festival krativnih mama koji će se održati u prostorijama Dorćoj platza u nedelju, drugog aprila, od 10 do 18 časova. 

Pročitajte još

Osim što će na festivalu biti prikazani broj radovi koji su namenjeni deci i majkama, organizovaće se i razne radionice za decu, savetovalište za roditelje, ali i pozorišna predstava u večernjim satima.

Festival kreativnih mama ima za cilj da promoviše ručne radove i u prvi plan istakne kreativnost i talenat. Mnoge žene su ručnim radovima počele da se bave iz hobija, a zatim im je pružena prilika da kroz hobi ostvare i zaradu, te je ovo dobar način da se njihov rad dodatno podstakne i promoviše.

Ponuda na festivalu je veoma raznolika: osim raznih aksesoara za bebe, imaćete priliku da pronađete i modne detalje poput torbi, ali i ostale stvari koje su potrebne mamama kada izađu iz porodilišta: pamučne pelene, gnezda za bebe, interaktivne igračke i, u poslednje vreme poznate, tihe knjige, patofne za bebe, ali i uskršnji asortiman i razne predmete koje možete dati na poklon, poput ručno crtanih šolja.

Foto: Instagram/keksolina_keksici

U okviru festivala imaćete priliku da učestvujete u četiri različita sadržaja:

1. Izložba kreacija mama učesnica festivala (25 kreativnih mama iz Srbije).

2. Zabavni i interaktivni program za decu.

3. Savetovalište za roditelje (stručnjaci koji su veoma aktuelni roditeljima biće im na raspolaganju za konsultacije i savete)

4. Predstavljanje nekih proizvoda za trudnice, bebe i mame.

Program Festivala po satnici

Od 10 – 18 časova – Izložba kreativnih mama.

Od 10 – 18 časova – Savetovanje roditelja.

Od 10 – 12 časova – Savetovanje roditelja.

Od 11 – 12 časova – Haos animatori – Animacija dece kroz program animatora.

Od 12 – 14 časova – Roditeljima su na raspolaganju mnogobrojni stručnjaci za dobijanje saveta o deci i njihovom razvoju.

Od 14 – 15 časova – Radionica – Pravilno držanje tela deteta i mame.

16,15 – 17 časova – Koncert – Muzički program za bebe i decu.

Foto: Instagram/mohoobaby

Dobrodošli!

Ukoliko želite da podržite kreativne mame i njihove radove, dobrodošli ste na Festival kreativnih mama u nedelju, drugog aprila u prostorijama Dorćol Platza. Dođite da se družimo, upoznamo, razmenimo iskustva i zajedničkim snagama podržimo i podstaknemo kreativnog naših mama!

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top