05/12/2023 07:16
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/lukeblackmusic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/lukeblackmusic

POSLE PROLASKA U FINALE EVROVIZIJE LUK BLEK NA IVICI SUZA: Ovo je bilo PRVO što je SRPSKI PREDSTAVNIK rekao nakon proglašenja

Srpski predstavnik na Evroviziji, Luk Blek (Luke Black), prošao je u finale ovog prestižnog muzičkog takmičenja, te ćemo ga ponovo gledati i slušati u subotu, 13. maja.

Pročitajte još

 

Luka je nakon prolaska u finale uzbuđenim i plačnim glasom rekao da je pod utiskom, što je bila i njegova prva izjava nakon saznanja da se plasirao u finale Evrovizije.

– Ljudi, hvala vam najviše na svetu, hvala. Ja sam toliko pod utiskom. Ne znam… Nisam znao da će mi sve ovo ovoliko značiti, ali znači mi – rekao je Luk Blek, koga su preplavile emocije, a na snimku se vidi da je bio na ivici suza.

Podsetimo, Luke Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu “Samo mi se spava”.

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio “Volim te, Srbijo”, što je izazvalo ovacije u areni.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top