29/11/2023 23:39
Najnovije vesti
6A0F3CD4-5203-41B7-AA97-09EF8A89183B

“POSEBNO ZADOVOLJSTVO JE ŠTO U OVOM FESTIVALU UČESTVUJU DJECA HERCEG NOVOG”: Direktorka TOHN otvorila Family fun festival (VIDEO)

U Herceg Novom sinoć je uz glamurozan vatromet i aplauz otvoren prvi porodični festival.

Pročitajte još

Organizator je Turistička organizacija Herceg Novog (TOHN).

Family fun festival je bajka koja nema kraja. Posetioci će trideset noći na različitim lokacijama u Herceg Novom moći da uživaju u brojnim filmskim, glumačkim, književnim i muzičkim projekcijijama.

Julske noći zasigurno će ulepšati ali i obeležiti ovaj kulturni festival.

Na otvaranju obratila se posetiocima direktorka Turističke organizacije Herceg Novog – Milja Vitorović koja je istakla sledeće:

⁃ Dobrodošli na Family fun festival. Pozdravljam sve vas drage goste koji ste došli u Herceg Novi i odabrali baš naš grad da ovde ljetujete i odmarate i naravno naše drage Novljane. Poseban pozdrav za dječicu koja su najbrojnija kako i priliči ovom festivalu. Zaista sam sa zadovoljstvom pripremala zajedno sa kolegama ovaj festival, a iskreno se nadam da ćete vi uživati tokom ovih mjesec dana. Posebno zadovoljstvo je što u ovom festivalu aktivno učestvuje omladina, djeca Herceg Novog, naši dragi glumci, plesači, voditelji, animatori.- istakla je Vitorović.

Posle govora direktorke TOHN, upriličen je vatromet, a zatim film Encanto.

Na Škveru će 8.jula gostovati Abba Ring Band, dan kasnije prije projekcije filma „King Arthur“ posetiocima će se predstaviti Vitezovi sa performansom. Uz film “Ljepotica i zvijer“ dolaze maske i deca će se sigurno obradovati što će to moći da vide. To je grupa maski koja putuje po čitavoj Evropi i zaista su sjajni gdje god se pojave uvek su atrakcija.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top