01/12/2023 07:22
Najnovije vesti
-YOUTUBE-PRINTSCREEN-The-Royal-Family
-YOUTUBE-PRINTSCREEN-The-Royal-Family

ŠOK OBRT NAKON VELIKOG PONIŽENJA: Kralj se predomislio, pa ipak pozvao SINA I SNAJU, a Hari ima JEDAN USLOV da dođe na KRUNISANJE

Zbog dugotrajno narušenih odnosa princa Harija s kraljevskom porodicom puno se nagađalo oko toga hoće li on i Megan uopšte biti pozvani na krunisanje kralja Čarlsa, koje će se održati u maju ove godine.

Pročitajte još

Nešto ranije procurilo je u javnost da će par definitivno biti pozvan na krunisanje, te da planeri navodno rade s pretpostavkom da će njih dvoje biti pozvani na istorijski događaj.

“Svakako će biti pozvani, a mi radimo na pretpostavci da će doći”, rekao je izvor iz palate i dodao: “Bilo bi od pomoći ako bi došli ranije da ne bude totalni cirkus”.

Sad je stigla i zvanična potvrda da su princ i njegova supruga dobili pozivnicu za ovaj veliki događaj. Potvrdio je to njihov portparol za The Sunday Times.

“Mogu da potvrdim da je vojvoda nedavno dobio pozivnicu putem mejla”, rekao je portparol, ali nije otkrio hoće li Hari i Megan prihvatiti poziv.

“Neposredna odluka o tome hoće li vojvoda i vojvotkinja prisustvovati krunisanju zasad ne može biti otkrivena”, rekao je.

Izvori bliski paru ranije su otkrili da ih muči nekoliko problema. Harijev odnos s porodicom je trenutno na najnižoj tački dosad, a nezgodno im je i to što datum krunisanja pada baš na rođendan njihovog starijeg sina Arčija.

Osim toga, Hari i Megan su navodno postavili jedan uslov za svoj dolazak na krunisanje. Naime, Hari je navodno zatražio susret s kraljem Čarlsom i princem Vilijamom pre krunisanja kako bi raspravili probleme u svojim odnosima.

“Hari je bio jako jasan i u tome se neće pokolebati. On ne misli da dođe ako bude osećao da će atmosfera biti onako toksična kao što je bila na kraljičinom platinastom jubileju”, rekao je izvor za The Mirror.

“Rekao je da želi da se pomiri sa svojom porodicom i da je odluka na njima, ali zasad se ništa nije promenilo”, dodaje izvor.

Dodatni problem mogla bi da stvori i nedavno otkrivena odluka kralja Čarlsa da odmetnuti par ukloni iz Frogmor Kotidža, rezidencije koju im je poklonila pokojna kraljica Elizabeta.

Prema navodima novinara Omida Skobija, jednog od autora knjige “Finding Freedom”, Hariju i Megan je jednostavno rečeno da je Frogmor “potreban za nekog drugog”.

“Ova vest je, kako mi izvori govore, Harija i Megan ostavila zapanjene, a najmanje dva druga člana kraljevske porodice zgroženima”, rekao je.

Šuška se da se kralj na ovaj potez odlučio nakon što je saznao da je Hari “ocrnio” maćehu Kamilu.

Rečeno je da je Čarls smatrao da je njegov sin “prešao granicu”.

Izvori su rekli da je kralj bio ogorčen nizom Harijevih optužbi poput njegove tvrdnje da je Kmila odgovorna za “curenje” priča u medije.

Vojvoda je takođe nazvao kraljicu suprugu “zlikovcem” u TV intervjuima promovišući svoje memoare “Spare”.

Čarls je preduzeo odlučnu akciju odmah nakon što su mu pomoćnici prosledili dosije s nalazima koji otkrivaju detalje iz kontroverzne knjige.

Započeo je proces deložacije iz Frogmor Kotidža s pet spavaćih soba na imanju Vindsor 11. januara, dan nakon objavljivanja memoara.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top