05/12/2023 13:53
Najnovije vesti
YOUTUBE/Jimmy Kimmel Live
YOUTUBE/Jimmy Kimmel Live

EVO KOJU BIZARNU METODU JE TARANTINO PRIMENJIVAO NA SNIMANJIMA: “Kad god bi se čulo HRKANJE, izvlačio bi posebnu SPRAVICU”!

Kventin Tarantino imao je prilično bizarnu metodu discipline na snimanju filma "Kill Bill", barem tako tvrdi Uma Turman. Naime, glumica je otkrila da je reditelj imao kaznu za sve one koji bi spavali na filmskom setu, a koristio je ogroman dildo. Da, dobro ste pročitali.

Pročitajte još

 

Tokom pojavljivanja u šou “Late Night with Conan O’Brien” iz 2003. godine, Uma je otkrila: “Tarantino je imao oružje izbora.”

Priznala je da bi upotrebio veliki dildo koji je opisala kao “nešto što može da oplodi slonove” kako bi zapravo svi shvatili koliko je on ozbiljan.

“Kad god bi se hrkanje čulo iz raznih ćoškova seta, izvlačilo bi se oružje. Stavio bi dildo u neki ćošak pored lica spavača”, priznala je. Uma je priznala da je metodu smatrala bezobraznom toliko da ju je “zabrinulo” njegovo korišćenje dilda.

Tarantino je čak imao i nadimak za seks igračku, nazivajući je “Veliki Džeri” te je potvrdio da se radi o ogromnom ljubičastom dildu.

Priznao je: “Uvek mi je smetalo kada snimate noću i odjednom vidite člana ekipe kako spava ili glumca kako spava. To me uvek nekako mučilo. Pa sam smislio nešto što mi neće smetati”:

Čak je i Kurt Rasel iskusio taj tretman, objašnjavajući Grejemu Nortonu u njegovoj emisiji: “Volim tog tipa i mislim da je sjajan. Neće dopustiti spavanje na setu. Ako nekoga uhvate na spavanju, jedno od njegovih pravila je da će skliznuti unutra i staviti Velikog Džerija pored tvog lica, fotografisati te s Velikim Džerijem i staviti te na zid.”

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top