01/12/2023 07:21
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sorajavucelic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sorajavucelic

DOBILA MAJBAH OD 270.000 € ZA 8. MART TAČNO U PONOĆ: Soraja se odmah oglasila, a spomenula i sina

Soraja Sara Vučelić nedavno se porodila i dobila sina, a na današnji praznik posvećen ženama dobila je luksuzni automobil marke "majbah" koji vredi 270.000 evra.

Pročitajte još

Soraja je potvrdila da je dobila skupoceno vozilo od svog partnera tačno u ponoć na Dan žena, što je najpre ispričao izvor blizak njoj.

– Sara je i dalje sve vreme uz bebu pa njen partner i ona nisu izašli sinoć nigde, ali ju je on pozvao da siđe u dvorište. Kada je izašla napolje, usledio je potpuni šok jer je ispred njihovog doma ugledala ogroman luksuzni mercededes benz maybac S class. Bila je veoma uzbuđena, čak je i zaplakala zbog ovakve pažnje svog emotivnog partnera – kazao je izvor, dok je nekadašnja učesnica “Velikog brata” samo potvrdila da je dobila vozilo i da je to upravo ono što joj je trebalo jer je reč o porodičnom automobilu.

Soraja Vučelić
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

– Raznežila sam se jer je reč, pre svega, o divnom gestu. Auto je udaoban za bebu i mene i to je ono što je važno – kratko je izjavila Vučelićeva.

Inače, Sara je pre nekoliko godina od svog emotivnog partnera dobila i skupoceni blindirani mercedes koji je, prema pisanjima tada, koštao 360.000 evra.

Soraja se nedavno porodila u privartnoj klinici u Švajcarskoj u Cirihu, gde je vodila trudnoću i na svet je donela zadravog dečaka kome je dala ime Kan.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top