01/12/2023 07:49
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/veljko_raznatovic_19
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/veljko_raznatovic_19

BOGDANINA NAJVEĆA PODRŠKA! Ne odvaja se od nje ni u bolnici, a došla je u pratnji svog PARTNERA!

Bogdana Ražnatović porodila se na drugi dan Vaskrsa i na svet je donela dečaka, kojem su dali ime Krstan.

Pročitajte još

 Ona se porodila carskim rezom u jednoj privatnoj bolnici.

Ponosni otac Veljko Ražnatović, Svetlana Ceca Ražnatović, Lidija Ocokoljić, Bogdanina majka Danijela Rodić i sestra Nataša sa dečkom, kao i njena kuma bili su na klinici dok je trajao porođaj.

Bogdanina sestra pojavila se u roze sakou sa naočarama na licu, a mnogima je zapala za oko i venčana kuma Ražnatovića, kao i Natašin dečko, sa kojim više od dve godine uživa u vezi.

Inače, Nataša je jedina od tri sestara koja još uvek nije stala na ludi kamen, a svojom pojavom privlači pažnju gde god se pojavi. Srećna porodica i najbliži prijatelji odmah nakon porođaja otišli su u vilu u Ljutice Bogdana, gde se večeras očekuje slavlje. Ipak najbliži članovi porodice uveliko nazdravljaju dolasku još jednog člana porodice Ražnatovića, a tu sreću večeras se podeliti i sa svima onima koji će doći da čestitaju.

Treća sestra Rodić, Bojana udata je za sina pevačice Goce Božinovske, Mirka Šijana. Ona se takođe nedavno porodila i dobila je drugog sina, pa samim tim nije mogla da bude u bolnici dok se Bogdana porađala.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top