01/12/2023 07:37
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official

DARA PROGOVORILA O SINU: “BIĆU DIVNA SVEKRVA”

Dara Bubamara otvorila je letnju sezonu jednog prestoničkog splava. Pre nastupa u razgovoru za domaće medije osvrnula se na svoju prvu zaradu, ali i trenutne prihode.

Pročitajte još

– Prvu zaradu sam zaradila kada sam imala 14 godina. Došla sam kući odmah i dala je mami i tati. Kasnije sam trošila kako bih kupila novu garderobu i minđuše. Iako su mama i tata imali stan, ja sam razmišljala da kupim, i auto njima i bratu da uzmem. Zato je meni Bog dao da posle toga samo nižem dosta stanova – kaže Dara na početku razgovora i dodaje da ne voli kada ljudi polemišu koliko je novca dala za neko putovanja ili komad odeće:

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN

– Ne volim kada se piše koliko sam potrošila na nešto. Koliko puta odem na more i ne slikam se niti snimim. Preteruju, ali i da je istina ja sam to sama zaradila, sama stvorila. Mogu ponosno da se slikam sa svim što imam.

Priznala je i da ju je tragičan događaj koji se desio u Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar” strašno potresao i da je i dalje pod utiskom.

– Sa svojim sinom pričam od malena. Mi toliko pričamo otvoreno, o svemu, čak i o onome što nije za njegov uzrast. Mnogo je pametan, plemenit, dobro dete i presrećna sam zbog toga – kaže Dara pa otkriva kakva će biti svekrva:

Dara Bubamara
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Biću divna svekrva. Neću gledati razliku u godinama, nacionalnost, nego ko se njemu dopadne, majka će voleti. Znam da će Kosta napraviti dobar izbor.

Dara se dotakla i dijete na kojoj se nalazi već nekoliko dana.

– Ne znam odakle mi ovoliko energije i snage, već deset dana ništa ne jedem, samo povrće. Neverovatno koliko energije imam, ne znam da li se rodila neka pevačica na estradi da ima energije koliko ja. Ponekad se borim sama sa svojom energijom – kaže Bubamara te se osvrnula na koleginicu Breskvicu koja se na jednom svom nastupu pojavila u majici sa likom upravo Dare Bubamare:

– Ja nju jako podržavam, mnogo dobro peva i baš je slatka. Meni je to bilo baš strava i pokazala je da nema nikakvih kompleksa. Podseća me na mene sa početka moje karijere.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top