01/12/2023 07:33
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bursacaleksandra_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/bursacaleksandra_official

“ZNA ŠTA SAM SVE URADILA ZA NJU!”: Aleksandra Bursać ponovo udarila na Mladenovićku zbog AFERE “CIPELE”

Prošle godine javnost je bila uzburkana nakon što je saznala da popularna pesma "Cipele" više neće biti pevana u originalnoj izvedbi, već da će deonice Andreane Čekić zameniti mlađa koleginica Aleksandra Bursać. Ovaj potez je izazvao brojne reakcije, a neke javne ličnosti su se stavile u zaštitu Čekićke.

Pročitajte još

 

Sukob između Andreane i Aleksandre je kulminirao kada je tekstopisac i producent Saša Lazić, koji potpisuje pomenutu numeru, odlučio da je ukloni sa popularne muzičke platforme “Jutjub” i tuži Čekićku, navodno potražujući vrtoglavih 50.000 evra, koliko smatra da mu pripada od pregleda na Jutjubu. Zbog ovog spora, originalna verzija pesme se više ne može naći na internetu, a sluša se nova – ona koju je prepevala Aleksandra Bursać.

Aleksandra Bursać gostovala je u emisiji gde se dotakla ovog skandala i otkrila svoju stranu priče.

– Andreana i ja se nigde nismo srele, ali mi se nikada nešto nismo ni družile. Ne znam kako to da definišem da je povređena, ona nije bila tu povređena jer je ona lično skinula tu pesmu. Najviše je povređen Emir čiji je to bio prvenac i on je najviše izgubio zajedno sa autorom Sašom Lazićem. Mi smo samo želeli da vratimo tu pesmu na Jutjub i da ljudi imaju prilike da je slušaju. Ipak je ta pesma mega hit i tu nema priče da sam ja htela da je prisvojim. Već sam htela da dam i to neko učešće u svemu tome – rekla je pevačica i dodala:
– Ja nisam bliska sa Andreanom, ali da mi je neko bio bliži razmislila bi i možda bi je zvala da je pitam. U ovom slučaju ja nisam htela da se mešam i smatrala sam da je to ispravno i da ja tu nigde ne grešim. Meni je žao samo što sam ja toliko napadnuta sa neke strane i to je par kolega koji nisu ni mene pitali i nisu mi rekli u oči neke stvari. Nego sve nešto preko medija. Ja bih rekla to direktno ili bih pitala kao što je jedna koleginica to uradila. Bilo je dosta kolega koji su bili dobri sa obe pa su me pitali i ja sam im lepo rekla moju stranu priče.

Pevačica se potom osvrnula i na napade od strane kolega za koje je posebno istakla pevačicu Aleksandru Mladenović.

– Najviše sam se razočarala u Aleksandru Mladenović jer smo mi bile bliske i u mnogim situacijama sam bila uz nju, zna ona vrlo dobro u kojim, a da javno kažeš tako nešto i da sam loš čovek me je zaista povredilo.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top