29/11/2023 23:05
Najnovije vesti
instagram/bojanmarovicofficial
instagram/bojanmarovicofficial

“S NJIM JE OTIŠAO DEO MENE” Bojan Marović doživeo porodičnu tragediju sa 16 godina: Laž je da vreme leči rane

Pevač Bojan Marović veliki uspeh doživeo je na "Sunčanim skalama" 2002. godine sa pesmom "Više te nema", ali nekoliko godina pre toga on je doživeo porodičnu tragediju od koje se nije oporavio.

Pročitajte još

 

Kada je imao 16 godina njegov otac se ubio, a pevač je jednom prilikom govorio o tome koliko mu je to teško palo.

– Imao sam 16 godina, moj otac se ubio. Ja znam da on to nije hteo, ali je bio trenutak slabosti. Nažalost, tog trenutka kada sam ga pratio poslednji put i kada sam ga spuštao u raku, čini mi se da je tog trenutka otišlo pola mene. Nikada se nisam oporavio od toga, niti mogu – rekao je i nastavio:

– Laž je da vreme leči rane. Ne znam koliko puta sam dolazio na grob, da pričam sa njim, da kažem šta me boli. Brzo posle tih „Sunčanih skala“, ja nisam više imao svoj život – ispričao je jednom prilikom crnogorski pevač.

Bojan je došao da živi u Beogradu, a nakon isteka ugovora sa tadašnjom produkcijskom kućom, 2008. godine dogodio mu se veliki pad.

Bojan Marović
FOTO: PRINTSKRIN/INSTAGRAM

Kako je sam istakao, nije se uklopio u estradnu priču, pa se to i te kako odrazilo na njegovu egzistenciju. Nakon svih životnih poraza koji su ga snašli, pevač se oporavio, ali je ubrzo 2021. godine doživeo novi udarac, kada je umrla njegova kuma Sanja Garić od raka pankreasa, koju je smatrao drugom majkom.

– Da je život drugačiji, ne bi valjalo. Kad pevam, ja sam najsrećniji, ako uzmeš muziku od mene, ostaje samo matični broj – zaključio je Bojan Marović u emisiji „Preživeli“.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top