30/11/2023 04:42
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/krstinja_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/krstinja_official

OTKRILA ZBOG ČEGA I DALJE IMA TRAUMU! Krstinja progovorila o komplikacijama nakon operacije

Posle teškog perioda Krstinja tvrdi da se njen život deli na pre i posle operacije

Pročitajte još

Krstinja Matanović, nekadašnja učesnica, pre godinu dana imala je nekoliko operacija smanjenja želuca i odstranjivanja viška kože, a sada je priznala da je bilo problema.

Kada se pojavila u takmičenju, Krstinja je imala 160 kilograma, a nakon surovih komentara rešila je da napravi neverovatnu tranformaciju i podvrgne se teškoj operaciji skidanja viška kože.

Posle teškog perioda Krstinja tvrdi da se njen život deli na pre i posle operacije, ali i da joj je to pomogla da spozna mnoge stvari o sebi.

– Prvo sam saznala da sam jako hrabra u tom periodu, ali za početak da sam žena i da prosto sada kada vratim film i shvatim kroz šta sam sve prošla sam konačno svesna svoje hrabrosti. Nisam znala koliko je to sve zaista teško i da ja to zaista mogu- rekla je Krstinja evocirajući i lepe, ali i one manje lepe trenutke koji su je zadesili u životu.

Krstinja je, gostujući u emisiji  zaplakala kada je ponovo videla snimke svoje operacije:

-Veoma emotivno ovo doživljavam jer mi baš baš nije lako da prolazim kroz sve to. Na prvoj operaciji sam jako teško podnela anesteziju i jako teško sam se budila. Najveći strah mi je bio kako ću da se probudim, da li će da bude opet isto kao na prvoj operaciji- priznala je pevačica sa knedlom u grlu.

Krstinja je otkrila i kako se sada hrani i koliko jede količniski, te nasmejala voditelje:

– Ja posle tri godine jedem apsolutno isto kao prvog dana nakon operacije, to je minimum. Baš kad sam gladna mogu da pojedem pola porcije od pola porcije, ako me razumete- sa osmehom je objasnila nekadašnja učesnica.

Krstinja je putem ovih operacija izgubila 88 kilograma. Pevačica se suočila i sa viškom kože koji je trebalo odstraniti, a Popović javno joj je dao obećanje kako će on lično finansirati taj estetski zahvat, što je i ispunio.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top