05/12/2023 06:38
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/N1
YOUTUBE/PRINTSCREEN/N1

“RODILA SE KADA SAM OBJAVIO ‘BITANGA I PRINCEZA'”: Bebek je od supruge Ružice 34 godine stariji

On je imao 52 godina, a ona 18 kada su se prvi put upoznali, a njihova ljubav traje i dalje iako ih nisu svi podržavali prije

Pročitajte još

Ljubavna priča Željka Bebeka (77) i njegove supruge Ružice (43) dogodila se pre dvadeset pet godina. Razlika u godinama nije bila nikakva prepreka da izgrade skladan odnos.

– Mi smo u to ušli zato što osjećamo da možemo, da ćemo sigurno uspjeti naći suradnju i veliku ljubav. Nije bilo stroge kritike ali je kritika bila kroz to pitanje – kako vas dvoje? Toliko mlađa, pa što toliko mlađa – 25 godina sam s njim, to uopće nema veze, godine su samo broj – priznala je Ružica za IN Magazin, a Željko je svoju pjesmu ‘Meni najljepša’ posvetio baš njoj.

– Mene je Željko formirao nekako. Ja sam bila jako mlada, imala sam tek 18 godina kad smo se mi upoznali i kroz neko druženje zajedničko shvatili smo da si odgovaramo – rekla je Ružica, a pjevač je za suprugu tijekom prvog susreta odmah znao da je prava.

– To je ta, da mi je naišla kad sam imao 18 godina, bili bismo danas 50 godina u braku, no nije naišla tad, ona se rodila kad sam ja objavio pjesmu ‘Bitanga i princeza’. Negdje u višim sferama odlučeno je da se mi moramo sresti – komentirao je Željko.

Od početka su imali podršku njenih roditelja, a zaljubljeni su 25 godina s tim da su od toga 21 u sretnom braku.

– Mi takav život živimo da smo uvijek zajedno u društvu i ako se dogodi da sam ja negdje slučajno stigao prije Ružice, svi pitaju gdje je Ružica. Mislim da je pravilo da će uvijek uspjeti onaj brak u kojem su ljudi vezani i predani jedno drugom – poručio je Bebek koji je prošlog mjeseca bio na turneji u Kanadi, a samo desetak dana kasnije u Australiji.

Budući da je Ružica Željkova menadžerica, a njihov sin Zvonimir (20) član pratećeg benda, s jednog kraja svijeta na drugi putovala je cijela obitelj. Par zajedno ima i kćer Katarinu.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top