05/12/2023 05:35
Najnovije vesti
PROMO
PROMO

FAMILY FUN FESTIVAL: Retrospektiva dosadašnjih kulturnih sadržaja (Magazin, Nigor, Natalija Cajić, Danilo Babović, Milica Vitorović, direktorka TOHN)

Family fun festival, prvi porodični festival u Herceg Novom doživeo je ogromnu popularnost već na samom početku. Evo šta smo do sad ispratili

Pročitajte još

Niggor je u okviru Family fun festivala održao veliku žurku:

⁃ Poruka je da je familija nešto najvažnije,gledam je kao jedno veliko razgranato drvo, svaka grana je jedan član familije,ali opet sve se sjedinjuju u jedno stablo koje drži čvrst korijen,to je u stvari moja definicija familije i poruka da nas ona jedina čuva i vezuje pod tom velikom krošnjom- izjavio je za naš portal.

Magazin je takođe napravio nostalgično veče sećanja na davna vremena:

⁃ Ovog ljeta na Family fun festivalu očekujte vrhunsku zabavu uz stare i nove hitove grupe Magazin, imamo pjesme za publiku od 7- 77 godina, tako da će sigurno svako pronaći nešto za sebe, samo ponesite pozitivnu energiju kao i uvijek i uživajte, kao što mi sigurno hoćemo- izjavila je Andrea.

Sinoć dok su se nebom prožimale u daljini munje kao “lajt šou” u jedinstvenom ambijentu, na gradskom mulu Škver, brojna publika je uživala u predpremijernom izdanju predstave “Izmedju korica” u izvođenju članova Škole glume Maska iz Herceg Novog.Danilo Babović je rekao sledeće:

⁃ Djeca jedina vrijednost koju ti onaj gore podari. Djeca su suština i djeca su dokaz da anđeli postoje.Za koga raditi ako ne za njih i kome krčiti put ako ne njima da ne bi gazili trnje po kojima mi danas gazimo. Za djecu spremamo dvije predstave koje su upravo bave zaboravljenim vrijednostima kao što su književnosti poezija i kultura. Ja sam odrastao u jedno vrijeme, moji roditelji u drugo vrijeme koje nam je obezbedilo da stasamo u ljude obrazovane i pune ljubavi. Danas često kao roditelj kažem na glas ,, samo mi je želja da izvedem dijete na pravi put” a onda se zapitam ima li pravoga puta danas i koji je to put. E taj put će vam pokazati djeca kroz predstave i teme kojima se bavimo. Dobro došli. – izjavio je Babović.

Voditeljka porodičnog festivala, mlada i talentovana Milica Vitorović istakla je:
⁃ Family Fun Festival je specifičan po tome što osim toga što je za djecu, ovaj festival krase djeca. Milion festivala pušta filmove i pjesme, ali nema svako dijete za voditelja, solistu, žirija maskenbala. Poruka našeg festivala je da uvijek duboko u sebi postoji dio nas koji je i dalje dijete, kao što je Dostojevski rekao, duša se liječi provodjenjem vremena sa djecom.-rekla je Vitorovićeva.
Književnica Natalija Cajić održala je promociju “Fenjeri i note” takodje u okviru festa:
⁃ Svakako je značaj ovog fedtivala koji daje toliko veliki i raznovrstan program i stanovnicima i gostima. Puno muzike, radosti, edukacije ,svetlosti i letnje razdraganosti. Samo neka traje. Volim i Herceg Novi i Crnu Goru. More, njegova boja i ove velike palme su posebna inspiracija. A ovo veče posvećujem gospodinu pevaču Zoranu Kaleziću. Večeri i druženja koje sam imala sa njim i njegovom suprugom Irenom deo su mene zauvek. I sada se sećam radosti dok sam ih cekala da dodju u Beograd na promociju Zoranovog zadnjem muzickog albuma Spomenar u uzdsnju nase diskografske kuće. Imala sam veliku želju, da sa Zoranom i Irenom provedem.jos po koje vece i da pevamo, onako kako smo pevali u Beogradu i Zagrebu. U zadnjem razgovoru mi je rekao da se nada da će biti još vremena za pesmu. Rekla sam mu da hoće. Nije ga bilo. Zato sada fenjer palimo i za njega. Za mog gospodina pevača.

Julija Milanović

Direktorka TOHN,Milja Vitorović je pozvala sve na ovaj značajan festival:
⁃ Dobrodošli na Family fun festival. Pozdravljam sve vas drage goste koji ste došli u Herceg Novi i odabrali baš naš grad da ovde ljetujete i odmarate i naravno naše drage Novljane. Poseban pozdrav za dječicu koja su najbrojnija kako i priliči ovom festivalu. Zaista sam sa zadovoljstvom pripremala zajedno sa kolegama ovaj festival, a iskreno se nadam da ćete vi uživati tokom ovih mjesec dana. Posebno zadovoljstvo je što u ovom festivalu aktivno učestvuje omladina, djeca Herceg Novog, naši dragi glumci, plesači, voditelji, animatori.- istakla je Vitorović.

Vuk Ilić

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top