01/12/2023 08:18
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/24sata
YOUTUBE/PRINTSCREEN/24sata

“NAUČIO SI ME DA PEČEM ĆEVAPE”: Glumac iznenadio Gibonnija na koncertu, a pevač mu poručio OVO

Gibonni (54) je za RTL Danas otkrio kako će  u zagrebačkoj Areni u ugostiti prijatelje Urbana (54) i Nikšu Bratoša (63, a tokom intervjua u kadar je 'upao' i Enis Bešlagić (48).

Pročitajte još

Glumac ga je iznenadio i poručio mu da mu da savjet kako da se ne rasplače na njegove pesme.

– Čovječe, ne mogu ni sinu dati savjet, ne znam – poručio mu je pjevač pa se prisjetio kako je Enis njemu jednom prilikom otkrio odličan trik.

– Ti si meni dao savjet da kad se stavljaju ćevapi na gradele, da se ne okreću s lijeve i desne strane, nego da se stalno valjaju. I više mi nisu zagorjeli – ispričao je Gibonni.

RASPRODAO DVA KONCERTA

Zagreb je sedam godina čekao koncert Gibonnija, a obožavatelji su stigli čak iz  Slovenije i Austrije. Dva dana nakon Zagreba, nastupit će i u Sarajevu. Otkrio je i zašto ne nastupa često.

– Moj je običaj da ne dolazim u grad dva puta s istim programom, malo po starinskom, tako je nekad bilo. Odrastao sam u tom duhu i meni se to jako sviđa. Nasuprot tome bi bilo da ideš svugdje svirati gdje te zovu. To je isto dobro, kolege to rade, svaka im čast, od toga se živi, ali ja tako ne bih – objasnio je.

– Ljudsko lice je potrošna roba, bezveze je okolo naslikavati se, a nemati ništa za reći uz to, mislim da je to ustvari autogol. Čovjek misli da je to dobro, ali vjeruj meni, nije – rekao je Gibonni.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top