29/11/2023 23:47
Najnovije vesti
FREEPIK/halayalex
FREEPIK/halayalex

ŠARMIRAĆETE JE ODMAH! Ove četiri fraze sve žene obožavaju da čuju na prvom sastanku

Svaka žena voli da oseti da ti je stalo do njenog mišljenja, kao i da ti se sviđa nešto što nosi, komad odeće ili nakit.

Pročitajte još

 

1. “Sviđa mi se tvoja (komad odeće, frizura, tetovaža, šminka za oči)”
Kada nas prvi put vidite, pohvalite nas. Znam, znam, da li smo zaista toliko nesigurne? Da li smo zaista toliko sujetne? Odgovor je da. Ali nemojte da balavite kao zatvoreni momci iz bratstva.
Ne bismo bili na sastanku da smo želeli da nas neko samo uhvati za zadnjicu. Sigurno postoji neki bar u ulici, koji pruža tu uslugu ako je to potrebno.
Umesto toga, pohvalite perle na našoj tirkiznoj narukvici, pohvalite naš tamnoplavi ajlajner ili naš kaput. Ne, nećete zvučati gej. Veruj mi. U stvari, zaradićete nekoliko bonus poena na “završnom ispitu”.
Naravno, nemojte preterati i ne forsirajte. Umesto toga, samo verbalizujte ono što mislite.
2. “A zašto to kažeš?”
Mi smo pametne i zabavne isto koliko i lepe. Saznajte sami postavljajući pitanja i iskreno slušajući odgovore. Možda ćete početi da se osećate pomalo kao terapeut, što znači da ste na pravom putu.
Ukoliko na prvom sastanku više slušate, nego što pričate, već ste se istakli.
3. “Vau ti si dobra u…”
Sada nam dajte kompliment za inteligenciju. Nešto što se odnosi na naše umove, što nije previše očigledno. Nešto što će nas naterati na razmišljanje.
Možda ste impresionirani našom duhovitošću. Da li smo dobri pripovedači? Šta god da je, recite nam.
4. “Da ti iskreno kažem…”
Da, molim te! Započinjanje rečenice na ovaj način čini da se osećamo kao da ste oprezni i da nam otkrivate neki tajni aspekt sebe.
Ovo nije poziv da nabrajate stvari o sebi, o svojim danima slave u srednjoj školi ili o svom fetišu stopala (najbolje da ovo sačuvate za kasnije dane), prenosi yourtango.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top