01/12/2023 07:27
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

(VIDEO) PRINCEZA ŠARLOTA ISKULIRALA KAMILU: Kraljičina REAKCIJA će se prepričavati, a pogledajte zašto

Princeza Šarlota je u jednom momentu, tokom krunisanja kralja Čarlsa, zaboravila da se nakloni pomajci svog oca, kraljici Kamili, na koncertu koji se održao povodom svečanog događaja.

Pročitajte još

 

Naime, pravilo je da se članovi kraljevske porodice klanjaju onima koji su titulama iznad njih, a sad je Kamila ta koja je na vrhu. Dok je za svog deku izvela najbolji mogući naklon, Šarlota se nakon toga negde zagledala i zaboravila da mora ponovo da se nakloni.

Ipak, čini se da devojčici nije ništa zamerila, jer ju je u prolazu lagano potapšala po ramenu. Šarlota joj se na to nasmešila.

Podsetimo, kraljevska porodica je gledala zvezde uključujući Lajonela Ričija, Kejti Peri i Take That kako nastupaju na koncertu povodom krunisanja ispred dvorca Vindzor.

Novopečeni kralj i kraljica zauzeli su svoja mesta u kraljevskoj loži, a s njima su sedeli Vilijam, Kejt i njihova deca – Džordž i Šarlota.

Ovog puta Kamila je bila dobro raspoložena, za razliku od sahrane kraljice Elizabete, kad ju je Šarlotino ponašanje toliko iznerviralo da je rekla Kejt da uzme devojčicu i smiri je.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top