29/11/2023 23:58
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/shakira
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/shakira

(FOTO) OSTAVILA PORUKU KOJA JE MNOGE RASTUŽILA! Šakira spakovala kofere i ODVELA SINOVE iz Španije!

Šakira i njena dvojica sinova, Saša i Milan, juče su otišli iz Španije. Pevačica je sinoć viđena na aerodromu u Barseloni sa svojom decom, a potom se oglasila na Instagramu, gde se zahvalila Špancima na podršci tokom proteklih godina.

Pročitajte još

 

“Smestila sam se u Barseloni kako bih svojoj deci pružila stabilnost, istu onu koju sada tražimo u nekom drugom kutku sveta pored porodice, prijatelja i mora. Danas započinjemo novo poglavlje u potrazi za njihovom srećom. Hvala svima koji su sa mnom surfovali na toliko talasa u Barseloni, gradu u kom sam naučila da je prijateljstvo nedvosmisleno duže od ljubavi. Hvala svima koji su me ohrabrili, brisali moje suze, inspirisali me i podstakli da rastem”, kaže.

“Hvala mojoj španskoj publici koja me uvek pokrivala svojom ljubavlju i odanošću. Vidimo se opet i kao što je moj otac toliko puta rekao, vidimo se u krivinama”, napisala je Šakira.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top