05/12/2023 07:21
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HYPE TV
YOUTUBE/PRINTSCREEN/HYPE TV

“ZAKLEO SAM SE SVETOM ĐORĐU”: Miroslav Ilić iskreno o borbi sa alkoholizmom

Slavni pevač Miroslav Ilić koji ima bogatu muzičku karijeru i brojne hitove, jednom prilikom je otkrio koliko mu je potrebno novca za mesec dana kako bi vodio pristojan život.

Pročitajte još

 

– Ne volim ja da se hvalim tim stvarima. Uvek sam prezirao priče o avionima, kamionima, jahtama i tim takvim stvarima. Normalno je da ćeš imati ako to voliš, radiš i zaradiš. Smatram da niko ne treba da ulazi u tuđe imovinsko stanje – rekao je Miroslav i nastavio:

– Za sve ove godine jesam radio i zaradio. Koliko god da nam daš, uvek nam je malo. Za moje potrebe dovoljno je oko 3.000 evra mesečno i da ne misliš na zimu. Dok platiš ovo, platiš ono, kupiš ovo, kupiš ono, ostane ti za pristojan život – rekao je on tada.

Da podsetimo, pevač Miroslav Ilić svojevremeno je za Kurir pričao i o poroku – alkoholu, koji, kako je naveo, od njega pravi nešto što on nije.

– Do ’89-e, kada sam umeo da se zaigram, bilo je lomljave i više nego što je trebalo. Posle toga sam pobegao iz te priče – kazao je Miroslav Ilić nedavno, pa dodao:

– Shvatio sam da ako je čovek krenuo negde da se provede, može i bez toga. Jedno jutro sam se probudio, stao pred ikonu Svetog Đorđa i rekao: “Budalo jedna, nećeš više.” Moj problem je što nikada nisam podnosio alkohol. On je od mene pravio, da ne kažem šta… Shvatio sam da mogu lepo da se provedem i bez toga – zaključio je tad.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top