30/11/2023 07:37
Najnovije vesti
IMG-3402

FAMILY FUN FESTIVAL: Avanturistički film “Tinker Bell and the Pirate Fairy” u okviru PRVOG PORODIČNOG FEST-a U HERCEG NOVOM

Animirani ,avanturistički film "Tinker Bell and the Pirate Fairy", na Family Fun Festivalu.

Pročitajte još

 

“Tinker Bell and the Pirate Fairy” na repertoaru Family Fun Festa-a je 20. jula na plaži Žalo sa početkom u 21h.

Zvončica i vila gusarka (engl. Tinker Bell and the Pirate Fairy) je američki animirani film produkcije DisneyToon Studios iz 2014. godine. Predstavlja peti film franšize Dizni vile.
Iz sveta Petar Pan stiže Zvončica i vila gusarka, neverovatna avantura o Zarini, pametnoj i ambicioznoj vili čuvarki vilinskog praha koju je začarao plavi vilinski prah i njegove beskrajne mogućnosti. Kad je njene sulude ideje dovedu u nevolju, ona će pobeći iz Doline vila i udružiće se s piratima spletkarošima sa Stene Lobanja koji će je izabrati za kapetana broda. Zvončica i njeni prijatelji moraće da se upuste u epsku avanturu da nađu Zarinu i usput će se boriti s bandom pirata koju predvodi mladić koji poslužuje na brodu po imenu Džejms, koji će uskoro biti poznat pod imenom Kapetan Kuka.

Ulaz na projekciju je besplatan.

Dobrodošli!

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top