05/12/2023 05:36
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial

EVO SA KIM JE BILA OPČINJENA U MLADOSTI ANA NIKOLIĆ! Kao mlada konobarisala, pevala po ceo dan u maminim čizmama, a evo kakvo mišljenje o njoj imaju

Pevačica Ana Nikolić svojom životnom pričom privukla je veliku pažnju čim se pojavila na javnoj sceni, a o njenom odrastanju i poreklu sa juga Srbije, neretko je govorila javno.

Pročitajte još

 

Ana Nikolić je odrasla u porodičnoj kući u selu Donja Mutnica nadomak Paraćina, a njeni meštani su svojevremeno ugostili ekipu Kurira i otkrili koliko Ana danas posećuje rodni kraj.

Nikolićeva je još od detinjstva znala da će biti pevačica, a posebno je bila opčinjena Lepom Brenom, čiji je hit “Čačak, Čačak” pevala po ceo dan u čizmama svoje majke. Tako je zabavljala komšije, koji su nam ispričali detalje iz pevačicinog detinjstva.

Bila je mnogo dobro  dete, veselo, znam je od kada se rodila. Bila je velika maza. Obula bi majčine čizme, koje su joj bile ogromne, i pevala je tu po dvorištu “Čačak, Čačak” od Lepe Brene. Htela je to i uspela je – počela je baka Vera izlaganje:

– Svi su je voleli. Živela je u ovoj kući sve do preseljenja u Paraćin, gde je išla u osnovnu školu. Mnogo je bila vezana za svog pokojnog oca Dušana, koji je mlad preminuo. On je sahranjen na našem seoskom groblju. Tu je bila i njena baka, ali je ona umrla pre nekoliko godina. Dođe preko leta, bila je prošle godine sa ćerkom Tarom, igrale su se po dvorištu, tamo gde je nekad bila ljuljaška – ispričala nam je Vera.

Baka Vera nam je tada otkrila da Ana svake godine s bratom Markom poseti njen rodni kraj.

– Obavezno dođe svake godine s bratom Markom kad je pomen njihovom ocu, to ne propušta. Marko je rekao da će da dođe, treba nešto da renovira po kući, valjda će uskoro. On je baš vezan za ovu kuću i ne da da se proda.Tu jedan čovek pušta ovce, dali su mu dozvolu, ali brzo raste trava. Imam da joj poručim da češće dolazi kod nas u Mutnicu, da obilazi kuću i da svrati na kafu, ja sam uvek tu – sa osmehom je završila baka Vera.

Nakon ovog srdačnog susreta, ekipa Kurira se tada uputila u obližnji Paraćin. Prvo smo posetili Aninu osnovnu školu “Stevan Jakovljević”, gde nas je dočekala direktorka Snežana Tanić. Ona nam je u razgovoru istakla da za pevačicu svi imaju samo reči hvale.

– Nisam radila u školi kad je naša Ana Nikolić bila učenica, ali sa starijim kolegama mnogo puta sam pričala o njoj, tako da sam od njih zaista čula sve najbolje utiske. Bila je odličan đak, izuzetno energična, onakva kakva je naša Ana i danas. Mi smo je prisvojili i njena prelepa fotografija je sastavni deo monografije škole. Njena učiteljica, kao i nastavnica muzičkog, pričale su mi da su Anu prepoznale kao talentovanu za muziku, tako da je ona učestvovala u priredbama i svim aktivnostima škole gde je bio zastupljen muzički program. Ona je talentovana za sve – ne samo za muziku već i za scenu, glumu – priča Tanićeva i govori nam da je pre deceniju imala susret sa Aninom majkom Milijanom Nikolić.

– Dolazila je u školu pre nekih desetak godina, pa smo tom prilikom malo evocirale uspomene na Anino školovanje. Ona je s pravom ponosna na svoju ćerku. Tada sam stekla utisak da je mama ta koja je baš bila stroga prema Ani, to je na mene ostavilo utisak. Volela bih da i sama Ana, kad bude imala vremena, dođe do svoje osnovne škole. Nama bi to puno značilo – ispričala nam je ljubazna direktorka.

Konobarisala kao devojka

Gazda kafića zbog Ane proširio baštu

Ana Nikolić jednog leta radila je i kao konobarica u jednom kafiću u centru Paraćina. To su nam potvrdili i njeni bivši sugrađani, koje smo zatekli na mestu gde se taj kafić nekad nalazio.

U školi smo tada naišli i na Aninog profesora srpskog jezika Zorana Markovića, koji joj je držao privatne časove. Rekao nam je da je tada u Nikolićevoj prepoznao potencijal za bavljenje naukom i da je šteta što se tome nije posvetila.

– Kvalitet, nastup, ubedljivost i sugestivnost kojima prilazim u nastavi su bili razlog zbog čega su me Anini roditelji angažovali. Ja sam njoj držao privatne časove, sećam je se dok je još bila đak. Kad je završavala, angažovali su me jer je htela da upiše engleski jezik. Meni je što se tiče fizičkog izgleda nespojiva ova Ana sad i ono mlado biće koje ja znam, predivno jedno biće. Sećam je se kao osobe koja je imala veliki potencijal i žao mi je što se i dalje nije posvetila nauci, jer bi podjednako bila uspešna kao i u muzici. Bila je svesna sebe i svoje pojave, kao i utiska koji je ostavljala. Takva je bila sa 18, 19 godina, a verujem da je takva i danas. Ona nije bila posvećena samo jednoj oblasti, već ju je mnogo toga u životu interesovalo – završio je profesor.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top