05/12/2023 12:52
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Grand News Tv Grand
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Grand News Tv Grand

POGORŠALO JOJ SE ZDRAVLJE! Vesna Zmijanac mora na OPERACIJU, ima aritmije, pritisak 250, a zet Relja će igrati PRESUDNU ULOGU

Vesna Zmijanac (66) mora hitno na operaciju srca, kako bi joj lekari ugradili bajpas!

Pročitajte još

Pevačica već duže vreme ima problem sa dotokom krvi u srce, pa je krajem nedelje zakazala intervenciju u jednoj državnoj bolnici u Beogradu.

– Vesna se u poslednje vreme nije osećala dobro. Imala je česte aritmije, a i pritisak joj je bio visok, išao je i do 250. Zato je zakazala pregled, na kom su doktori ustanovili da mora što pre da ugradi bajpas – započinje priču izvor blizak pevačici.

On dodaje da se Zmijančeva uopšte nije uplašila intervencije na srcu, već da se potresla zbog toga što će morati da otkaže nastupe. – Vesna je lavica, ne preza ona ni od čega, pa ni od operacije, koja je rutinska. Ali teško joj je palo to što mora da zove gazde klubova i saopšti im da u naredna dva meseca neće nastupati. Ona je veliki profesionalac, pa ne želi da razočara publiku, koja željno iščekuje njene tezge. Iako nevoljno, ipak je to učinila – priča naš sagovornik.

Kada je obavila tehničke stvari, Vesna je otišla u jednu privatnu kliniku, gde je uradila sve potrebne analize pred operaciju.

– Nije želela da čeka rezultate, jer hoće što pre da se operiše. Ipak, porodici je rekla da će hirurški zahvat isključivo uraditi u državnoj bolnici, zato što smatra da su tamo najbolji stručnjaci.

Iako najbližima stalno govori da joj ne treba pomoć, ćerka Nikolija i zet Relja Popović ne odvajaju se od nje.

– Stalno su u kontaktu, Relja ju je čak vodio na sve preglede. Ćerka ju je posavetovala da bi najbolje bilo da posle operacije ode u njen stan u Atini, da se tamo oporavi, ali Vesna ne želi da čuje za to. Rekla je da će nekoliko dana nakon intervencije biti u Beogradu, a da potom odlazi na Bukulju kako bi uživala u čistom vazduhu i prirodi. Relja je preuzeo brigu o njenoj ishrani, pa tako Vesna više neće moći da jede kao što je do sada – slaninu, sarme, domaći hleb… Zet joj je poručio da će posle operacije biti isključivo na sirovoj ishrani i čorbicama, kao što se Nikolija i on hrane – završava izvor.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top