29/11/2023 18:52
Najnovije vesti
YOUTUBE/Eurovision Song Contest
YOUTUBE/Eurovision Song Contest

URNEBESAN TVIT O LUKU BLEKU NA ZVANIČNOM PROFILU EVROVIZIJE: Ono što su napisali tokom nastupa SRPSKOG PREDSTAVNIKA sve nasmejalo

Tokom nastupa Luka Bleka u prvom polufinalu Evrovizije na zvaničnom Tviter nalogu Eurosonga osvanuo je duhovit tvit, koji se referiše na njegovu pesmu "Samo mi se spava".

Pročitajte još

 

Luk Blek je svojom pesmom “Samo mi se spava” obezbedio Srbiji prolazak u finale Evrovizije, a njegov nastup izazvao je lavinu reakcija, među kojima se našao i duhovit komentar koji se pojavio na na zvaničnom Tviteru nalogu ovog prestižnog takmičenja.

“‘Samo želim zauvek da spavam…‘ – život menadžera društvenih mreža“, napisali su oni stih pesme Luka Bleka, u kome se menadžer društvenih mreža očito pronašao.

Podsetimo, Luk Blek se u prvoj polufinalnoj večeri predstavio 3. po redu, a svojim performansom je izazvao ogromne ovacije u areni u Liverpulu dok je izvodio svoju pesmu “Samo mi se spava”.

Luk Blek je inače sve oduševio u prvom polufinalu Evrovizije. Osim energičnim nastupom, to je učinio i gestom prema porodicama žrtava stradalim u masovnim ubistvima koja su se nedavno dogodila u Srbiji.

On je naime tokom nastupa na košulji nosio crni flor kao znak žalosti, a na kraju nastupa je na maternjem jeziku izgovorio “Volim te, Srbijo”, što je izazvalo ovacije u areni.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top