01/12/2023 06:44
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/-TOXIC-TELEVISION
YOUTUBE/PRINTSCREEN/-TOXIC-TELEVISION

“ISTINA ĆE IZAĆI NA VIDELO”: Isak Šabanović konačno progovorio o SKANDALU u Zvezdama Granda!

Optužbe za traženje novca za prolazak u sledeći krug Zvezda Granda, koje je na račun Snežane Đurišić izneo takmičar Dušan Vukadinović, izazvale su veliki skandal, ali i bacile senku sumnje na besprekornu karijeru.

Pročitajte još

 

Tim povodom su se oglasili mnogi pevači, a među njima i Isak Šabanović, koji je sada nakon što se bura stišala dao svoj sud o “aferi mito”, ali nije hteo mnogo detaljisati.

– Čuo sam za to, nemam ništa pametno da ti kažem. Sad da li je istina ili nije, to će se videti naravno – suzdržano je prokomentarisao Isak.

Kako mu je mentor tokom takmičenja u “Zvezdama Granda” bio Aleksandar Milić Mili, prizanje da bi opet njega birao, a ukoliko ne bi mogao onda su to Viki Miljković ili Đorđe David.

– Verovao ili ne, uzeo bih Viki Miljković ili Đorđa Davida – rekao je Šabanović.

Za kraj je otkrio i da bi voleo da ostvari poslovnu saradnju sa bivšom Uragankom, Sanjom Vučić.

– Kad skupim malo hrabrosti, postaviću to pitanje Sanji Vučić – otkrio je Šabanović i prizano da je oduševljen glasom naše pevačice, te bi zbog toga želeo sa njom da napravi saradnju.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top