01/12/2023 07:23
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Curtis Neil
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Curtis Neil

PORUKA SOFIJE LOREN SVIM ŽENAMA: Život za nas uvek ima drugi plan!

Sofija Loren je diva, žena koja pleni i sada u svojim osamdesetim godinama i velika je inspiracija svima zahvaljujući mudrosti koju je stekla u životu

Pročitajte još

Sofija Loren važi za simbol lepote i ženstvenosti. Ona je heroina zlatnog doba s velikog platna, žena inspiracija i primer kako treba živeti, voleti, određivati svoja pravila i ne opterećivati time šta drugi misle.

Međutim, pre nego što je stekla taj status, ona je bila samo obična, siromašna devojka. Sama je govorila kako kao devojčica nije bila lepa, a sa 14 godina njeno telo počinje da se menja i ona se od ružnog pačeta pretvara u labuda. Sa 30 godina postigla je slavu i popularnost, sa 50 se uplašila da godine prebrzo lete, a sada, kada ima više od 80, ona voli svoj život, živi u miru sa sobom, gaji unuke i ponekad otkrije neke zanimljivosti iz svog veoma uzbudljvog života:

– Kada sam postala dovoljno sigurna u sebe, pozornica je nestala iz mog života. Kada sam verovala da gubim, pobedila sam. Kad su mi ljudi bili najpotrebniji, napustili su me. Kada sam naučila da osušim suze, našla sam rame za plakanje. Kada sam prestala da mrzim, neko je počeo da me voli svim srcem. Bez obzira šta planirate, nikada nećete znati šta je život planirao za vas. Uspeh vas uvodi u svet. Ali neuspeh vam predstavlja svet. Zato uvek budi srećan. Često kada izgubimo nadu i pomislimo da je ovo kraj, Bog se osmehne odozgo i kaže: Opusti se draga, ovo je samo preokret, a ne kraj- izjavila je svojevremeno Sofija Loren.

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top