29/11/2023 22:24
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Eurovision Song Contest
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Eurovision Song Contest

HRVATSKI PREDSTAVNICI NA EUROSONGU RANIJE NASTUPALI I U SRPSKOJ NOŠNJI: Sinoć na bini bile rakete i suknje a evo šta su sve radili

Hrvatska se, uz Srbiju, plasirala u finale Evrovizije 2023, a nastup grupe Let 3 u polufinalu takmičenja ocenjen je kao najšokantniji.

Pročitajte još

 

Oni su na sceni prikazali uniforme, suknje, replike rakete, a pesmom su poslali antiratnu poruku, o čemu su i sami ranije govorili, s obzirom na to da su im inspiracija bili sukobi u Ukrajini.

Šareniš, kape sa nazivom numere “Mama ŠČ!”, animacije na video-bimu, sve je to bilo sastavni deo nastupa grupe Let 3, a pažnju su privukli i na svečanom otvaranju Evrovizije, gde su se pojavili u ogrtačima, ispod kojih su nosili suknje, dok su na nogama nosili štikle.

Moglo bi se reći da se od njih ništa manje nije ni očekivalo, ako se osvrnemo na istoriju ovog benda.

Let 3 je inače polupank grupa, koja je poznata po ekscesnim performansima. Tako su na ovogodišnju “Doru”, hrvatski izbor za pesmu za Evroviziju, došli na traktoru, dok su na sceni nosili haljine i kapu koja je deo vojničke uniforme.

U moru onoga čime su šokirali javnost je i njihov album iz 2005. godine, koji je nosio naziv “Bombardovanje Srbije i Čačka”, a naziv je namerno stavljen kako bi se skrenula pažnja publike i javnosti.

Hrvatski bend je znao da nastupa u srpskoj narodnoj nošnji, kao i da masturbiraju na sceni i mere polne organe.

Takođe, Let 3 je 2000. godine izveo performans tokom koga su simulirali kolektivno samoubistvo streljačkim vodom.

Podsetimo, pored Srbije i Hrvatske, u finale Evrovizije plasirali su se još i Moldavija, Švajcarska, Finska, Češka, Izrael, Portugalija, Švedska i Norveška.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top