01/12/2023 08:38
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/darabubamara_official

PLAĆA SINU ŠKOLU 5.000 EVRA GODIŠNJE! Pevačica ne štedi kada je u pitanju naslednik, evo koje sve pogodnosti ulaze u CENU

Pevačica Dara Bubamara nekoliko je puta u javnosti istakla kako njen sin ide u privatnu školu gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista.

Pročitajte još

Pevačica Dara Bubamara nekoliko je puta u javnosti istakla kako njen sin ide u privatnu školu gde su deca uspešnih roditelja, političara i sportista.

Prema pisanju medija, njen sin posećuje najprestižniju osnovnu, privatnu školu u Novom Sadu u kojoj školarina na godišnjem nivou izlazi 5.000 evra u protivdinarskoj vrednosti.

Da je u pitanju veoma luksuzna škola, govori i to da poseduje teniski, košarkaši i fudbalski teren. Pored toga sadrži salu za održavanje fizičkih aktivnosti, posebnu kuhinju, učionice sa najnovijom opremom, kao i privatnog lekara u okviru škole.

U cenu takođe ulazi celodnevna nastava od 08 do 16 časova gde postoji mogućnost da profesori nakon nastave uče zajedno sa učenicima.

Za taj novac uračunati su i doručak, voćna užina, ručak, slatka užina. U školi postoje četiri menija koja su prilagođena deci, a na jednom od njih za ručak se jedu rusko nacionalno jelo Boršč i voćni sok.

U okviru škole, postoji mogućnost prevoza u mini kombijima, koji učenike razvozi na relaciji kuća-škola, škola-kuća.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top