05/12/2023 09:21
Najnovije vesti
YOUTUBE-PRINTSCREEN-Ana-Kolarevic
YOUTUBE-PRINTSCREEN-Ana-Kolarevic

“VIDEO SAM GA SEDAM SATI PRE NEGO ŠTO JE POGINUO” Prvi komšija Tošeta Proeskog o poslednjim trenucima “Roditelji mu nisu dobro”

Toše Proeski bio je jedan od najomiljenijih ličnosti i pevača, a ni nekoliko godina kasnije nakon smrti tuga među porodicom, kolegama a i publike ne jenjava.

Pročitajte još

Ekipa emisije “Blic dan” posetila je rodno mesto legendarnog pevača ali nije zatekla roditelje, te je porazgovarala sa prvim komšijom.

– Mnogo nam nedostaje, bio je super čovek sa velikim srcem. Pamtim ga kada je bio mali, a onda je odrastao u pravog dobrog čoveka. Video sam ga sedam sati pre nego što je poginuo, pričali smo skoro dva sata. Rekao mi je da ima gostovanje na televiziji i da nakon toga ide za Zagreb. Preko telefona su javili njegovoj porodici da je poginuo. Nismo mogli da verujemo i dalje ne verujemo… Roditelji su mu fizički istrošeni, nisu dobro. Ceo narod, ceo Balkan je tugovao… – izjavio je komšija.

Legendarni pevač Toše Proeski tragično je nastradao u saobraćajnoj nesreći 2007. godine. Svoj poslednji intervju pevač je dao samo nekoliko sati pre tragične smrti.

Iako ga svi pamtimo po osmehu i vedrom duhu, Toše je tog dana bio vidno neraspoložen i prvi put rekao da je umoran od popularnosti i da se teško nosi sa slavom. On je tada naveo kako bi se rado povukao iz javnosti, što je sve začudilo.

– Želim, ali ne mogu. Mašinerija me je stavila, kako kažu, u bubanj i gotovo. Nema povratka. Tražim oporavak od svakodnevnih intervjua, šminkanja, skidanja šminke, pakovanja. Putovanja u Zagreb, pa nazad, putovanje u Australiju… Svega mi je do ovde – pokazao je Toše rukom preko glave i dodao:

– Pravim greške, kao svaki normalan čovek, svakodnevno. Nisam bezgrešan, svetac, niti anđeo, daleko sam od toga, ali sam daleko i od ružnih priča koje mi se pripisuju otkad sam poznat.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top