05/12/2023 12:05
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/K1 Televizija
YOUTUBE/PRINTSCREEN/K1 Televizija

“VJERUJEM U OVU PJESMU, SAMO LJUBAV!”: Toni Cetinski je odlučio Dan žena začiniti najlepšim poklonom

Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko verujem u ovu pesmu i poruku koju nosi sa sobom, te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći, kaže Cetinski

Pročitajte još

Najlepši i najiskreniji poklon je pjesma jer uvijek dolazi iz srca, smatra pjevač Tony Cetinski (53) koji je na Dan žena objavio novi singl ‘Vojnik pod zvijezdama’.

Ovu posebnu pjesmu odlučio je pokloniti svim ženama svijeta na dan posvećen samo njima, ali i vojsci ljubavi, svojim vjernim fanovima.

Svoje oduševljenje nije skrivao niti on sam, premda, glavnu riječ je ipak prepustio ‘Vojniku pod zvijezdama’ neka kaže svoje:

– Vrlo je teško govoriti o samom sebi, tako i o pjesmi, pa bih volio da pjesma sama kaže ono što ima za reći, a ima. Ono što samo mogu potvrditi ovog puta s još većom sigurnošću, to je kako duboko vjerujem u ovu pjesmu i poruku koju nosi sa sobom, te da će pronaći put do publike, a u kojoj će se mnogi pronaći. Iz prostog razloga što lako ulazi u uho, ali i srce, a ono što jednom dođe do srca, tamo i ostaje. ‘Vojnika pod zvijezdama’ iz sveg srca i s velikom radošću posvećujem svim ženama, ali i svojoj vojsci ljubavi, vjernoj publici koja stoji uz mene svo ovo vrijeme. Samo ljubav! – ispričao je Tony.
Autorski potpis na muziku i tekst za ‘Vojnika pod zvijezdama’ stavlja Dominik Miloš, dok se za aranžman i produkciju pobrinuo Mihael Blum iz Hit produkcije.

 

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top