01/12/2023 06:59
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/meryemuzerlimeryem
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/meryemuzerlimeryem

(FOTO) HUREM IZNENADILA FANOVE: Pogledajte kako sada glumica IZGLEDA, a pokazala je i svoju ćerku koja je slika i prilika majke

Čuvena Hurem zablistala je i tom prilikom oduševila javnost

Pročitajte još

Merjem Uzerli se proslavila svojom ulogom u seriji Sulejman veličanstveni gde je tumačila Hurem. Ona je brzo stekla svetsku slavu i verovatno će do kraja života je povezivati sa opakom sultanijom koja se svim sredstvima služila kako bi sačuvala svoju ljubav.

Kada je počelo emitovanje hit serije, svi su postali zainteresovani za glumičin privatni život. Ona je neko vreme bila i u dubokoj depresiji zbog popularnosti. Ona sada je jedna srećna žena i često deli fotografije privatnog života na svom Instagram profilu.

Ovog puta podelila je fotografiju na kojima pozira sa svojom ćerkicom u Njujorku.

 

 

Takođe se može primetiti da je Merjem liniju dovela do savršenstva, te da nikada bolje i mlađe nije izgledala. Evidentno je i da ‘erka veoma liče na nju, te nema sumnje da su njena slika i prilika.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top