29/11/2023 23:29
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/serifovic

PUKLA POLA MILIONA EVRA! Marija Šerifović kupila mami stan u NAJELITNIJEM delu Beograda

Marija Šerifović pazarila je još jedan luksuzni stan u elitnom beogradskom naselju Vest 65, a ovoga puta na poklon majci Verici! Pevačica je majku prvo obradovala ključevima stana koji je u istoj zgradi, a onda je odvela na odmor u Dubai, gde su uživale u provodu u najboljim hotelima.

Pročitajte još

– Marija je posle serije koncerata dobro zaradila i od Jutjub kanala. Snima klipove skoro dve godine, ima milionske preglede i od toga joj kaplje dobra zarada. Majci je prvo pomogla oko poslastičarnice u Kragujevcu, finansirala je deo sredstava da Verica proširi biznis, a sad je obradovala za sve pare. Pre odlaska u Dubai uručila joj je ključ stana koji je kupovala krišom – priča izvor i otkriva kako je Verica saznala za poklon.

– Kad je Verica došla kod ćerke u Beograd, ušle su zajedno u zgradu. Marija je pošla da otključa vrata, Verica je rekla da je omašila stan, a Marija je otvorila. Tad joj je rekla da je to poklon, pa je zagrlila i dala joj ključeve. Verici nije bilo pravo jer zna koliko stanovi koštaju u tom kraju, ali je na kraju sve ispalo kako treba. Ono što je posebno zanimljivo i na šta je Marija obratila pažnju jeste da joj majka bude blizu, budući da joj je uzela stan koji se nalazi sprat iznad njenog.

Inače, Šerifovićka je za kupovinu i kompletno sređivanje stana pukla oko pola miliona evra, ali od početka nije štedela jer svi znaju koliko su ona i majka vezane:

– Posle uručivanja poklona Marija je pokazala Verici rezervaciju za Dubai. Tamo su uživale, trošile pare i obilazile šoping-centre. Marija je majci rekla da ne štedi ni dinar, a svaki detalj s putovanja snimala je za svoj Jutjub kanal.

O zajedničkom odmoru oglasila se i Marija.

– U Dubaiju nam je bilo super, osim što se Verica svaki put šokirala kad je videla cene mesa. Rekla sam joj da ne brine, da smo na odmoru i da sebi treba da uzme sve što želi, ali nije slušala. Bitno je da je kupovala posude za kuhinju, koje nikad nikome nisu trebale na odmoru, ali šta da radim. Nisam mogla nikako da je sprečim – rekla je pevačica.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top