05/12/2023 07:18
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV  - Rick Evers
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Royal TV - Rick Evers

DOVELA BIVŠEG MUŽA DA GLEDA KAKO SE PENJE NA TRON S BIVŠIM LJUBAVNIKOM: Kamili uspelo ono što nijednoj ženi nije! Pojavio se i ON

Među brojnim zvanicama koje su prisustvovale krunisanju kralja Čarlsa i kraljice supruge Kamile bio je i njen bivši muž, Endru Parker Bouls.

Pročitajte još

 

Endru i Kamila venčali su se 1973. U braku su bili 22 godine i imaju dvoje dece, sina Toma i ćerku Loru. Brak su obeležile neprestane glasine o Kamilinom varanju s Čarlsom, ali priča ide mnogo dublje od toga.

Ljubavni trougao

Osim Kamile, Endru se na krunisanju susreo s još jednom bivšom ljubavlju. Reč je o Čarlsovoj sestri, princezi Ani, koja je u mladosti bila zaljubljena u njega.

Naime, poznato je da su Čarls i Kamila bili bliski u mladosti, a princeza Ana tada je bila zaljubljena u Endrua. Par je morao da raskine vezu jer kraljevska porodica nije dopuštala brak s katolikom.

Burna prošlost

Nedugo nakon raskida, Endru je oženio Kamilom, a osam godina kasnije Čarls Dajanom. Međutim, uvek se nagađalo kako princeza Ana nije odustala od ljubavi, te da je nastavila aferu s Endruom, dok je Čarls takođe nastavio aferu s Kamilom.

Zanimljivo je i da je Ana bila kuma Endruovoj ćerki na krštenju, ali poznato je da se Ana i Kamila nikada nisu slagale, i to upravo zbog Endrua, stoga je mnoge iznenadio njegov dolazak na krunisanje.

NAJNOVIJE

SPOJ DISKO MUZIKE I GVOZDENE OPERE! „DISCO OPERA“ 21. MARTA PRVI PUT U MTS DVORANI
BALETSKI SPEKTAKL! UKRAJINSKI KLASIČNI BALET "LABUDOVO JEZERO" 05. MARTA U MTS DVORANI
ANTISTENDAP "ĐUROLOGIJA": 09. DECEMBRA U MTS DVORANI
SAVRŠENA BUKA! BLACK SIMPHONY- METALLICA SYMPHONYC TRIBUTE SHOW 17. MARTA U MTS DVORANI!
"NE IZGLEDA ZDRAVO": Nove fotke Nikol Kidman OZBILJNO ZABRINULE fanove, tvrde da joj je UGROŽENO zdravlje (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top