01/12/2023 08:34
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Royal Family Channel
YOUTUBE/PRINTSCREEN/The Royal Family Channel

KEJT ĆE SE POJESTI OD MUKE: Čarls PONIZIO svoju snajku, a Megan vinuo u nebesa! Vojvotkinja od Saseksa BLISTALA od sreće

Kraljevska porodica ne prestaje da svojim novim potezima šokira javnost. Na fotografiji koja će biti objavljena u publikaciji u čast krunisanja Čarlsa III i kraljice supruge (krunisanje će se obaviti 6.maja u Vestminsterskoj opatiji, London), prednost je data Megan Markl dok je Kejt Midlton u potpuno drugom planu, smatraju mnogi a i stručnjak za govor tela Džudi Džejms.

Pročitajte još

 

Naime, u nedelju je saopšteno da će ta fotografija biti objavljena u sklopu službenog programa Bakingemske palate. Ova čuvena slika nastala je na proslavi 70. rođendana kralja Čarlsa u Klarens hausu. Na toj fotografiji su Čarls III, kraljica supruga, Kejt Midlton, princ Vilijam sa troje dece, Megan Markl i princ Hari.

Opšte iznenađenje za mnoge je upravo izazvala fotografija na kojoj su Megan i Hari zbog svih njihovih sukoba koje su imali sa kraljevskom porodicom, a veliku prašinu je izazvao odabir slike.

Na fotografiji Megan je potpuno zasenila Kejt, smejući se i pleneći od zadovoljstva, dok je Vilijamova supruga bila u “drugom planu”. Mnogi smatraju da to nije bilo slučajno.
Džudi Džejms navodi da ova slika šalje snažnu poruku koja glasi da su Megan i Hari važni stubovi porodice.

“Poza koju je zauzela Megan ukazuje na toplinu i želju da bude član porodice. Odabir ovakvih poza za fotografisanje koji kraljevsku porodicu prikazuje kao dragu porodicu, punu ljubavi i bliskosti toliko je udaljen od trenutne stvarnosti da sugeriše da Čarls želi da razdor i gorčinu stavi pod tepih ili da pokaže da su Saseksovi dobrodošli nazad u porodicu, uz dodatnu naznaku da im možda ovde život ipak nije bio tako loš”, rekla je Džudi Džejms za “Miror” i dodala da slika prikazuje i idiličan odnos braće Vilijama i Harija što je takođe daleko od stvarnosti:

“I naravno, dva brata su ovde u značajno povezanoj pozi kao da je svaki sukob nerealan. Smeše se, stoje jedan uz drugog kao blizanci i dovoljno blizu da im se ruke dodiruju”.

Govor tela članova kraljevske porodice odaje utisak da su uživali na proslavi Čarlsovog rođendana, koji je predstavljen kao centralna figura porodice i brižan deda, dok Kamila nije ni nalik zloj maćehi kako je mnogi opisuju.

Poruke koje su poslate su prilično jasne, a pritom učinjen je divan gest Megan Markl koja neće biti na krunisanju već će tog dana slaviti četvrti rođendan svog sina Arčija Harisona. Sa princem Harijem ima i ćerku Lilibet Dajanu.
Objavu ove fotografije je došla nakon vesti u kojoj Kejt Midlton zahedničku šetnju sa Megan i Harijem u Vindzoru nakon kraljičine smrti opisuje kao nepodnošljivo iskustvo.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top