01/12/2023 06:41
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandra_resic
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/sandra_resic

OGLASILA SE SANDRA REŠIĆ I OTKRILA ŠTA SE DESILO SA VOJAŽEM NA PROMOCIJI KOLEGE: Na početku večeri sedeli smo za istim stolom…

Vest da je mladi reper Milan Veruović Vojaž bacio oko na atraktivnu pevačicu Sandru Rešić odjeknula je u javnosti kao bomba.

Pročitajte još

Dugo je bez devojke, a nedavno je na promociji novog albuma Darka Lazića otkrio da mu se totalno promenio ukus za devojke, a kako se spekulisalo najviše vremena na pomenutom događaju proveo je upravo sa Sandrom, što je podgrejalo sve navode.

Kako kažu navodi, pevačica se smestila pored njega, dugo su ćaskali i smejali se, a u jednom trenutku je Vojaž izvadio svoj telefon i upisao Sandrin broj telefona. Posle nekog vremena su izašli zajedno, ali je svako otišao na svoju stranu – Sandra ka svojim kolima, a Vojaž sa prijateljem u drugom pravcu.

Sandra Rešić se hitno oglasila ovim povodomi otkrila istinu o pomenutoj večeri i promociji kolege.

– Ne znam otkud to?! O, Bože! Na početku promocije smo sedeli za istim stolom, jedno pored drugog i ne znam da li smo dve reči progovorili. Nikakve razmene brojeva nije bilo niti bilo šta slično. Ja sam posle prešla kod mojih, Nadice i Andreane, brzo i otišla kući, nisam videla ni kada je otišao, a kamoli da smo krenuli zajedno – rekla je Sandra za Kurir.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top