29/11/2023 22:47
Najnovije vesti
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Telegraf.rs TV
YOUTUBE/PRINTSCREEN/Telegraf.rs TV

PATIO JE ZBOG MILOŠA BOJANIĆA U PODRUMU! Danas je VELIKA ZVEZDA, prisetio se ANEGDOTE sa početka karijere

U tim momentima mu je najveću podršku pružao Dragan Stojković Bosanac

Pročitajte još

Pevač Nedeljko Bajić Baja vlasnik je brojnih hitova, a zadnjih godina se povukao u medijsku ilegalu, a mnogi ne znaju jednu anegdotu s početka njegove karijere, a kojoj je svedočio harmonikaš i kompozitor Dragan Stojković Bosanac.

Naime, kako je Miloš Bojanić na početku karijere Baji uputio vrlo oštar komentar – da nikada neće biti zvezda. Nedeljko je bio uznemiren, a Bosanac mu je tada pružio utočište.

– Ovo je Baja, kod mene u podrumu u radnoj sobi. Tada je patio zbog Bojanića koji ga je zezao da nikada neće biti zvezda. Onda je dolazio kod mene, plakao, kukao, pa me je pitao da li će biti zvezda. Rekao da hoće, on je dobar dečko, moglo bi to pevački da bude bolje, ali ima hitove. Kod nas kad neko ima hitove ne smeš reći kako peva – prisetio se Bosanac u emisiji „Rikverc“.

Podsetimo, Nedeljko je sa predstavnicima medija prošle godine u martu podelio svoja iskustva i otkrio novitete kako one privatne, tako i poslovne, nakon tradicioanlne dodele SEMUS nagrada najistaknutijim estradno-muzičkim umetnicima.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top