Najnovije vesti
Najnovije
PROMO

SPEKTAKL KOJI MORATE POSETITI: Family fun festival u Herceg Novom

Prvi put u Herceg Novom ovog ljeta održaće se porodični festival pod nazivom "Family fun festival", a organizator i idejni pokretač je Turistička organizacija Herceg Novog.

Pročitajte još

Na današnjoj press konferenciji u Herceg Novom, predstavnici TOHN na čelu sa direktorkom Miljom Vitorović predstavili su festival i istakli slijedeće:


„Svečano otvaranje biće na Škveru kod spomenika Tvrtku, gdje će biti upriličena muzika i ples, vatromet, a nakon toga i projekcija filma „Encanto“ koji je hit u svijetu“, navela je Vitorović.
Na Škveru će 8.jula gostovati Abba Tribute Band, dan kasnije prije projekcije filma „King Arthur“ posjetiocima će se predstaviti Vitezovi sa performansom.
„Uz film “Ljepotica i zvijer“ dolaze maske i djeca će se sigurno obradovati što će to moći da vide. To je grupa maski koja putuje po čitavoj Evropi i zaista su sjajni gdje god se pojave uvijek su atrakcija“.
Na plaži Žalo na Škveru program će biti organizovan do 13. jula, a poslije toga će biti nastavljen u Parku Boka, velikim dječijim maskenbalom, a 19. jula grupa Magazin održaće koncert.

PROMO

U Igalu će program biti na platou ispred Lighthous hotela od 21.-28. jula, a nakon toga u Zelenici.
Festival se zatvara 6. avgusta koncertom grupe Saksofon u Parku Boka.
U programu će učestvovato djeca iz Herceg Novog iz škole glume Maska, Diana i Muzičke škole.

Scroll to Top