Najnovije vesti
Najnovije

17. октобар 2024.

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ADI ŠOŠE U MTS DVORANI I 13. NOVEMBRA

Prvi solistički koncert u Beogradu popularnog, mladog, bosansko-hercegovačkog muzičara Adija Šošea i AL Music Benda biće održan 29.oktobra u mts Dvorani, a kako je interesovanje za njegovo pojavljivanje u prestonici enormno, zakazan je i drugi koncert za 13.novembar. Da je u epicentru pažnje u regionu, svedoči i treći koncert koji je zakazao u Lisinskom.

ZBOG VELIKOG INTERESOVANJA ADI ŠOŠE U MTS DVORANI I 13. NOVEMBRA Read More »

 GRUPA TAP 011 ZAKAZALA I TREĆI KONCERT U MTS DVORANI: POP FENOMEN DEVEDESETIH 06. 07. I 08. DECEMBRA PRED BEOGRAĐANIMA  

Zbog velikog interesovanja,  pop fenomen devedesetih -grupa TAP 011 zakazala je još jedan koncert koji će u kultnoj dvorani biti održan  08. decembra, samo dan posle dva rasprodata koncerta koji će biti održani 06. i 07. decembra.

 GRUPA TAP 011 ZAKAZALA I TREĆI KONCERT U MTS DVORANI: POP FENOMEN DEVEDESETIH 06. 07. I 08. DECEMBRA PRED BEOGRAĐANIMA   Read More »

“DAĆU SVE OD SEBE DA KONCERT BUDE ROMANTIČAN I MAGIČAN”: ADI ŠOŠE NAJAVIO SOLISTIČKE KONCERTE U MTS DVORANI

Uveliko vlada interesovanje za novemnarski kocert Adija Šošea, koji je već rasprodao prvu mts Dvoranu, a perpsektivni mladić koji je svojim glasom osvojio region, danas je na konferenciji za novinare i sam govorio o svojim prvim nastupima u srpskoj prestonici koji mu predstoje. Naime, mladi, bosansko-hercegovački muzičar će sa svojim AL Music Bendom održati prvi solistički koncert u Beogradu, 29. oktobra,a potom i 13. novembra.

“DAĆU SVE OD SEBE DA KONCERT BUDE ROMANTIČAN I MAGIČAN”: ADI ŠOŠE NAJAVIO SOLISTIČKE KONCERTE U MTS DVORANI Read More »

Scroll to Top