Najnovije vesti
Najnovije

2. децембар 2023.

“U SVOJIM 60-IM IMAM VIŠE UDVARAČA NEGO IKADA”: Šeron Stoun GRMI od samopouzdanja, a njena rečenica sada ODZVANJA INTERNETOM (VIDEO)

Šeron Stoun ima 65 godina i još uvek je jedna od najpoželjnijih žena na planeti. Nedavno je gostovala u jednom podkastu, a njena izjava odzvanja internetom. Ovo je stav sigurne žene, pune samopouzdanja, koja zna ko je i šta je.

“U SVOJIM 60-IM IMAM VIŠE UDVARAČA NEGO IKADA”: Šeron Stoun GRMI od samopouzdanja, a njena rečenica sada ODZVANJA INTERNETOM (VIDEO) Read More »

POJAVLJIVAO SE U FILMOVIMA ’90-IH: Iz slatkog štreberčića s naočarima pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tela

Preslatki dečak koji se redovno pojavljivao u filmovima ’90-ih, Džonatan Lipnicki danas je odrastao muškarac od 32 godine, koji se iz slatkog štreberčića s naočarima pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tela.

POJAVLJIVAO SE U FILMOVIMA ’90-IH: Iz slatkog štreberčića s naočarima pretvorio u zgodnog mladića utreniranog tela Read More »

NASTAO JE RASKOL NA ENGLESKOM DVORU: Evo kako je Hari PRELOMIO da li je njegova porodica RASISTIČKA

Pravi skandal zadesio je britansku kraljevsku porodicu nakon što je knjiga Omida Skobija “Endgame” u kojoj se on bavi članovima dvora, ali i Megan Markl i princom Harijem, objavljena na holandskom jeziku jer u toj verziji, za razliku od one na engleskom jeziku, piše da su Čarls III i Kejt Mildton upućivali rasističke komentare o Arčiju Harisonu, sinu vojvotkinje i vojvode od Saseksa.

NASTAO JE RASKOL NA ENGLESKOM DVORU: Evo kako je Hari PRELOMIO da li je njegova porodica RASISTIČKA Read More »

BEKAMOVA LJUBAVNICA NA TELEVIZIJI: Smeta mi način na koji o tome priča, stalno “JADAN JA” i ispada da je on ŽRTVA

Od premijere Netflix-ovog dokumentarca ‘Beckham’ i priče o aferi koja je ponovo okupirala naslovnice svetskih medija fanovi Dejvida i Viktorije Bekam okomili su se na navodnu ljubavnicu engleskog fudbalera, Rebeku Lus (46).

BEKAMOVA LJUBAVNICA NA TELEVIZIJI: Smeta mi način na koji o tome priča, stalno “JADAN JA” i ispada da je on ŽRTVA Read More »

POKRENUO NEZAPAMĆENI SKANDAL NA DVORU: Evo da li je u BLISKOM odnosu sa Megan Markl i Harijem

Autor knjige “Endgame” gostuje danas u emisiji “This Morning” na ITV gde govori o skandalu koji je pokrenula verzija njegovog štiva na holandskom jeziku, a u kojoj se navodi da su britanski kralj Čarls III i Kejt Mildton upućivali rasističke komentare o boji kože Arčija Harisona, sina Megan Markl i princa Harija

POKRENUO NEZAPAMĆENI SKANDAL NA DVORU: Evo da li je u BLISKOM odnosu sa Megan Markl i Harijem Read More »

Scroll to Top