29/11/2023 23:40
Najnovije vesti
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/ananikolicofficial

(FOTO) PRŠTALE UVREDE, A SAD SE ZAPRATILE NA INSTAGRAMU! Karleuša i Ana Nikolić povukle neočekivan potez

Jelena Karleuša i Ana Nikolić danima su vodile rat koji se po svemu sudeći završio sklopljenim primirjem. Pevačice su jedna drugi počastile sočnim uvredama da bi se danas zapratile na društvenim mrežama.

Pročitajte još

A čim su prijateljice na društvenim mrežama to znači da su regulisale nesiglasice koje su imale.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

– Gospođa “vaginini monolozi” neka za početak poseti nekog dobrog psihijatra. Videli smo sve šta i čime ona raspolaže. Ovo je težak psihijatrijski slučaj – napisala je na svom Instagram storiju Ana, pa zaključila:

– P.S: Izvini što imamo iste advokate. Eto toliko o tvojoj upućenosti… Ajde, SJAŠI VIŠE! – zaključila je iznervirana Nikolićeva.

Jelena Karleuša, Ana Nikolić
FOTO: PRINTSCREEN/INSTAGRAM

I JK je umela dobro da je potkači:

– Ana, saberi se. Saberi se ženo!!! Od onakve ribe i onakve zvezde šta si sebi uradila?!?! Saberi se odmah!! Okružena si lažnim prijateljima i ozbiljnim zavisnicima – započela je Karleuša objavu i dodala:

– Šeruju tvoje snimke iza tvojih leđa i smeju ti se! Saberi se! Mediji i novinari ti nisu prijatelji! Koriste te da te ismevaju i objavljuju užasne snimke i slike uz opise “pijANA” i ostale opise tvog stanja! Saberi se! Tebi je potrebna pomoć! Stručna pomoć. Ovo ne pišem da vređam, naprotiv. Tebi je potrebna ljubav i podrška porodice! Gde su?! Meni pretiš tužbom dok ti Nanogica lajkuje te budalaštine? Iza leđa ti ne misli ništa dobro, znam.

– Pitaj je kako je ona prošla na sudu sa mnom. Pošto nisi pravno potkovana, daću ti savet: Da li stvarno želis da se javno objave u sudu nalazi koji govore o tvom psihijatrijskom i toksikoloskom stanju? Ne želis. Ja nemam advokate indijance nego advokate aždaje. Ali ne one aždaje koje ti vidiš. Nego prave – napisala je JK i dodala.

– Ovo što sam ti ja sad napisala je jedino ispravno i pošteno i iskreno što ćes ti videti i pročitati. Ovo će srećom videti i tvoja majka i ostali članovi, nadam se da ce učiniti sve da se ona stara Ana vrati… Saberi se, razmisli o svom ponašanju i stanju, trgni se i uzmi život u svoje ruke. Ovako blago pišem zato što sam te uvek gotovila, zato što si mi bila u kući, zato što znam da nisi loš čovek i zato što imam ljudsku potrebu. Inače bih bila “malo” grublja… Poljubac za tebe i verujem u tvoj životni preokret – završila je objavu Jelena Karleuša.

NAJNOVIJE

POKLON MAJCI I OCU SA TAJLANDA: Poznat muzički par Martinetti dobio je dar od sina povodom šest decenija ljubavi (VIDEO)
DŽEJ LO SEVNULO SVE! Slavna pevačica u riskantnoj haljini
OVO JE ŠEHEREZADA IZ SERIJE KOJU JE SRBIJA OBOŽAVALA? Evo kako sada izgleda lepa glumica, skroz promenila lični opis (FOTO)
"GURNULA SAM JE TADA NIZ STEPENICE": Nadi Topčagić pao MRAK na oči zbog jedne rečenice...
ESTRADA JE NE ZANIMA: Sanja Đorđević je PONOSNA na ćerku, a svi se pitaju kako IZGLEDA i čime se bavi (FOTO)

NAJČITANIJE

SRBIJA VREME
Scroll to Top