Najnovije vesti
Najnovije
FOTO: PROMO

“GRADE MOJ, SVE SI LJEPŠI, SVE SI DRAŽI…”: Nova pesma benda TRIO MARE ostaviće vas bez daha (VIDEO)

Ljubav prema gradu pretočili su u pesmu

Pročitajte još

Hercegnovski bend Trio mare čini spoj neverovatno talentovanih i nadarenih muzičara. Đuro Poznanović – klavir, Novica Zečević – gitara i vokal i Stevan Tomašević – vokal, svojom predanošću i upornošću osvajaju muzički svet.

Nedavno su objavili novu pesmu “Grade moj”,  a neizmernu zahvalnost u realizaciji duguju: Strahinji Višnjiću koji je uradio tekst i muziku, Draganu Ivanoviću koji potpisuje aranžman, za scenario i režiju spota bio je zadužen Goran Kovačić, asistent režije bio je Ilija Pejoski, pesmu se dočarali spotom sjajni glumci Lara Dragović i Goran Slavić, i šminkerka bila je Jovana Salatić.

PROMO

Članovi benda istakli su sledeće:

“Posebnu zahvalnost upućujemo našim prijateljima koji su, svojim finansijskim i drugim doprinosima, pomogli da ovaj projekat postane stvarnost: Opštini Herceg Novi, Sekretarijatu za kulturu i obrazovanje, Turističkoj organizaciji Herceg Novi, Herceg Festu, Opštini Tivat, Turističkim organizacijama Tivat i Kotor, JU Gradskom muzeju Mirko Komnenović i galeriji Josip Bepo Benković, Konobi Ćatovića Mlini, Konobi Škver, Hotelu Talija, Ranku Marašu, Željku Naumoviću, Koku Arapoviću i drugima…” – poručuju. 
Scroll to Top