Najnovije vesti
Najnovije
INSTAGRAM/PRINTSCREEN/tea_tairovic

“PISAO JE POSLEDNJI LUISOV ALBUM!”: Otac Tee Tairović je POZNATI UMETNIK

Tea Tairović govorila je u "Ceca show" o svojim roditeljima i otkrila da je na tatu nasledila talenat za umetnost.

Pročitajte još

Pevačica Tea Tairović za kratko vreme je uspela da zauzme svoje mesto na estradnom nebu i izgradi zavidnu muzičku karijeru, a malo ko zna da su njeni roditelji, takođe, veoma cenjeni.

“Tata takođe piše pesme”
Njen otac Zoran Tairović je akademski slikar. Bavio se i komponovanjem i režijom, a takođe je i doktor nauka, a kako Tea kaže, talenat za umetnost je upravo od njega nasledila.

– Sada retko slikam, ali ceo taj spisak mojih umetničkih talenata je na mog oca. Imam i njegov karakter. Tata takođe piše pesme. Pisao je prelepe pesme i pisao je poslednji album za Luisa, pre nego što je stradao. Volim da slušam te demoe koje je Luis trebao da otpeva. Te pesme bi jako zaživele da su ugledale svetlost dana. Na mamu sam povukla izgled. Mama je ekstrovernija od mene i ženstvenija – rekla je Tea.

Sa druge strane, Tea ne krije ni koliko je vezana za svoju majku, Božicu Malević, koja se godinama bavila voditeljskim poslom.

– Mamu pitam za sve i za karijeru i za odnose sa ljudima, kolegama, za ljubavne probleme. Ona uvek najbolje zna. Mama mi se meša i u ljubavne odnose (smeh). Dobro, preterujem malo, ne meša se baš u sve, ali uvek mi je bitno ono što mi kaže, sugeriše mi ako neko nije dobar za mene ili mi skrene pažnju ako se ponašam loše. Za sve što kaže, ispostavi se da je bila u pravu – priznala je Tea svojevremeno.

Scroll to Top